Психологія, дорослішання, саморозвиток

У цьому розділі зібрано справжні прикладні посібники з подолання проблем у період життя дитини, коли її тіло і хімія всередині починають змінюватися і дитина дорослішає. Усередині наших посібників є рекомендації щодо подолання тривоги та стресу, розкриваються гострі соціальні теми підліткового сексу та наркотичних речовин. Також у цьому розділі можна знайти книги з розвитку фінансової грамотності. Книги з психології допоможуть батькам побудувати «екологічні» та близькі стосунки з власними дітьми, а також навчать виділяти власне Я у стосунках «батьки-діти», навчать розвивати власну особистість та подавати правильний приклад. Книги з психології індивідуального користування допоможуть із вирішенням проблем, що зустрічаються на шляху. Книжки із саморозвитку здатні «прокачати» особистість кожного. Хотілося б щоб у головах кожного укоренився принцип, що вчитися треба протягом усього життя. Адже саморозвиток – шлях до успіху, покращення соціальної взаємодії та фінансової стабільності.

Книги з психології, дорослішання та саморозвитку на «Ранок»

У певний момент діти відзначають, що їхні тіла починають змінюватися, настрій нагадує рух маятника, можуть з'являтися «емоційні гойдалки», гормони живуть якимось своїм життям, дитина почувається, ніби на американських гірках; підліткові прищі, зайва вага, посилене потовиділення, у дівчат настає перша менструація – все це надає дітям відчуття повної безпорадності. Брукс Фелісіті пропонує книги «Я дорослішаю. Книга для дівчаток» та «Я дорослішаю. Книга для хлопчиків». Обидві є посібниками для подолання проблем підліткового віку.

Шон Кові - відомий автор. Книги цього ірландського письменника повинні бути у кожній сім'ї. У його книгах можна знайти високоефективні поради, які допоможуть правильно використати власні ресурси часові чи фінансові. Кожна його книга є бестселером. Шон також навчає дітей як бути щасливими. Всередині книг короткі історії про планування та взаємодію, а також наприкінці кожної історії знаходиться список питань по тексту для розуміння та закріплення матеріалу. «Сім звичок високоефективних підлітків» покроковий путівник, який проведе дитину від точки А, в якій вона перебуває на даний момент до результату, якого хоче досягти. Ця книга стала для мільйонів підлітків справжньою школою успіху та самоповаги.

«Обери собі роботу до душі, і ти не будеш працювати жодного дня» - кожен знає цей вислів. У розділі можна обрати книги для підлітків, які допоможуть визначитися з вибором професії.

Книги з фінансової грамотності з цього розділу навчать дітей правильно розподіляти власні ресурси, планувати бюджет, використовувати принцип «Спочатку заплати собі», використовувати фінансові інструменти, писати плани. Ця література потрібна дітям та їхнім батькам, які хочуть виховати успішну дитину.

Книжки із сексуального виховання обов'язкове придбання для батьків. Особливо у підлітковому віці, коли у дівчаток починаються менструації, підлітки починають цікавитися сексом, порівнюють свої статеві органи, намагаються завоювати протилежну стать. Наші книги написані експертами із сексуального виховання, які мають багаторічний досвід роботи та дослідження у цій сфері. Вони нададуть відповіді на питання, якими цікавляться підлітки.

Чому варто обрати нас?

Видавництво «Ранок» щільно співпрацює з іншими відомими видавництвами. Література, яку ми підібрали для своїх читачів, має високу якість, правильно добраний матеріал, вона охоплює широкий діапазон питань, якими задаються підлітки та дорослі. Швидке реагування наших співробітників дозволить читачам у найкоротший термін отримати на руки прикладну літературу.