Детективи

Діти особливий народ. І мозок їхній влаштовано особливим чином. Їхні уми, наче губка, вбирають усе різноманіття навколишньої інформації. Діти намагаються все спрощувати, на відміну від дорослих. Їм часом розгадати заплутану загадку набагато простіше, підійшовши до її вирішення з абсолютно несподіваного для дорослого боку. Читання детективів підлітками та молоддю покращує їхні когнітивні функції, допомагає побачити причинно-наслідкові зв'язки, навчає дедуктивному методу, тренує пам'ять та логіку тощо. Кожній дитині сподобаються книги, зібрані в цьому розділі. У детективах можна знайти і таємничі шифри, і незрозумілі загадки, і зраду, і погоні, і пригоди, і змови. Вкрай захоплюючий процес відгадування злочинця дозволить дитині відчути себе більш важливою і значущою. Можливо, дитячий детектив здається комусь досить наївним жанром, але чи точно би ця людина швидко впоралась із детективною плутаниною?

Детективний жанр літератури на «Ранок»

Кетрін Вудфайн британська авторка, яка сьогодні об'єднує написання дитячих книг з радіошоу і з підкастом, у якому вона обговорює дитячу літературу. У цьому розділі на «Ранок» можна придбати її книги «Загадка коштовного метелика», «Загадка мальованого дракона», «Загадка опівнічного павича», «Загадка механічного горобця» ці книги входять до серії «Загадки «Сінклера»». Ця серія переносить читача до Лондона 20-го століття. Дорогами починають їздити перші автомобілі, люди починають користуватися першими електричними лампочками, з'являються перші кар'єристи, а ці неймовірні вбрання... І серед усього цього антуражу в Лондоні сяє перший величезний універмаг «Сінклер». Туди і влаштовується на роботу наша головна героїня Софі. І одразу ж вона потрапляє у справжню детективну історію.

Звичайно ж, видавництво «Ранок» пропонує до придбання нашумілу серію книг про Артеміса Фаула, з якою знайомий, напевно, кожен підліток. Aртеміс дванадцятирічний вундеркінд з Ірландії. Він геніальний і має прекрасне почуття гумору, яке розважатиме читача у напружені моменти. Ці історії для підлвтеків, котрі люблять екшен, його тут буде багацько. У книгах є динамічний сюжет, гумор Артеміса, технологічні пристрої, і навіть магія. Захоплюючий сюжет обов'язково «змусить» купити і наступні частини.

Видавництво «ЖОРЖ» пропонує серію «Модель під прикриттям». Книги сподобаються дітям віком від 12 років. Найбільш стильному детективу всього світу у кожній книзі доводиться ставати на підбори та працювати під прикриттям моделі. Вона розкриватиме злочини та розгадуватиме таємниці у світі високої моди.

Сара Джіо пропонує бестселер The New York Times «Ожинова зима». Сара автор міжнародних бестселерів та лауреат найпрестижніших літературних премій. Ця книга є тонкою психологічною драмою з поєднанням епох і з історичними екскурсами. Герої книги мають харизму, а сюжет здатний постійно дивувати. Книжка для дітей віком від 16 років.

«Шепіт» від Ізабель Абеді психологічний підлітковий роман із класичним сюжетом. Головні події відбуваються у маленькому селі у старому будинку, до якого приїжджає молода дівчина зі своєю мамою. Ноа відразу стає некомфортно у цьому будинку, ці відчуття ще більш посилюються після того, як вони зіграють в одну гру. Таємниці ... Багато таємниць!

Де придбати детективи?

Видавництво «Ранок» зібрало всіляких авторів та відомі широкій аудиторії книги від різних видавництв. Раді запропонувати своїм покупцям різноманітні сюжетні детективні історії на будь-який смак. Читач зможе скористатися фільтрами та відсортувати видання за віком, на який вони розраховані. Пропонуємо замовляти якісні детективи для підлітків та молоді на ranok.com.ua.