KUMON

Засновником методики KUMON є японський учитель математики Тору Кумон. Після того як його син у другому класі провалив тест з математики, Тору почав аналізувати навчальну програму. Знайшовши в ній безліч недоліків, він почав самостійно розробляти аркуші із завданнями для своєї дитини. Вже до шостого класу син талановитого вчителя досягнув небувалих успіхів у математиці, а методика Тору Кумона, довівши на практиці свою ефективність, почала поширюватися по всьому світу. Основна її концепція – самостійне освоєння дитиною певних навичок у цікавій ігровій формі, що відповідає віку.

 

У чому особливість зошитів KUMON?

KUMON – це якісні барвисті зошити із завданнями, що у веселій ігровій формі розвивають мислення, логіку, а також такі важливі для дітей навички як малювання, аплікація, лічба, письмо.

У нашому інтернет-магазині Ранок представлений широкий вибір зошитів з розвивальними завданнями за всесвітньо відомою методикою для дітей різного віку.

Для малюків від 2 років ми пропонуємо серію KUMON для розвитку дрібної моторики:

- «Нумо вирізати» – для навчання дітей роботі з ножицями.

- «Нумо клеїти» - з наклейками та завданнями з виготовлення простих аплікацій.

- «Нумо малювати» - із завданнями, виконуючи які малюки навчаються правильно тримати олівець, малювати прості фігури.

- «Нумо складати фігурки» - виконуючи завдання у цих зошитах малюки навчаються акуратно і рівно згинати папір за вказаними лініями.

Для дітей 3-6 років підходять такі серії зошитів KUMON:

- для розвитку навички малювання та розфарбовування – «Учимося малювати олівцями», «Творчість».

- для навчання порядкової та кількісної лічби – зошити «Учимося додавати», «Учимося лічити».

- для вивчення англійської мови: "Учимо англійську абетку", "Учимо англійські рими";

- серії «Просторове мислення», «Логіка», «Відмінності», які містять цікаві завдання з лабіринтами, порівнянням та розфарбовуванням картинок, аналізом послідовностей.

- «Учимося клеїти. Пазли-аплікації»

Дітям 5-8 років

- «Лабіринти. Тварини», «Лабіринти. Транспорт».

- «Учимося віднімати», «Учимося додавати».

 

Купити зошити KUMON в інтернет-магазині Ранок

Із зошитами KUMON від видавництва Ранок діти із задоволенням освоюють важливі навички, які стануть міцним фундаментом для подальшого інтелектуального розвитку. На нашому сайті діє зручна система оплати, в тому числі карткою Є-підтримка. З любов'ю до кожного клієнта ми пропонуємо високоякісну літературу для дорослих та дітей за відмінними цінами. Приємних покупок!