Вімельбухи

Цей вид книг впливає на всебічний розвиток дітей. Безліч малюнків допоможе дітям навчитися фокусуватися та виділяти деталі. Також на сторінках вімельбухів знаходяться логічні ігри та завдання, виконуючи які діти розвинуть увагу, пам'ять, покращать словниковий запас. Вімельбух є чудовим варіантом для розвитку мовлення. На кожній сторінці є сюжетні історії. Можна запропонувати дитині промовляти словами, що намальовано на картинках, а також вигадати власні історії з намальованими героями. Дитина буде фантазувати і намагатиметься правильно будувати речення.

Де можна придбати високоякісні вімельбухи за приємними цінами?

«Ранок» пропонує своїм покупцям понад 100 найменувань вімельбухів. На нашому сайті ranok.com.ua можна знайти вімельбухи на різні теми. Дитина любить динозаврів? - маємо круті видання з чудовими малюнками. Дитину захоплює транспорт? – є вімельбухи з машинами, кораблями, літаками, поїздами, механізмами. Любителям піратів також є що запропонувати. Усім дітям, які люблять подорожувати «Ранок», пропонує книги, які допоможуть відшукати велику кількість цікавинок по всьому світу.

Серія «Ура, ми заговорили!» від «Ранок» серія книг, яка допоможе сформувати перший словниковий запас дитини. На сторінках знаходяться зображення повсякденних предметів, які діти навчатимуться розпізнавати та називати. Також найменші оцінять вімельбух від «Абрикос» «Мій день». Щоб малюкові було не нудно, на сторінках його зустріне дівчинка Олеся, разом з якою вони зможуть сходити до дитсадка, до зоопарку, на будівельний майданчик, а також потрапити на обов'язковий візит до лікаря.

Вімельбухи також можуть допомогти навчити дитину рахувати. З «Навчальним вімельбухом» дитина буде знаходити і рахувати, розглядати і шукати, оволодіє рахунком від 1 до 10.

Серія «Знайди на малюнку» від видавничої групи «Кенгуру» пропонує дітям вирушити у веселу подорож, погуляти містом або лісом, піти в гості до принцеси. З ними діти зможуть зібрати речі для походу, помандрувати лісом звивистими доріжками, пошукати «летючого змія» в парку, знайти місце у місті, де роблять зачіски, розмальовувати малюнки, шукати відмінності тощо.

Перші словники з віконцями є у «Ранок». Ці чудові книги створені спеціально для розвитку мовлення дітей від півтора року. Діти дізнаються нові слова у процесі розглядання картинок та виконають завдання. У кожній книзі понад 100 слів.

«Пегас» пропонує «Мій перший вімельбух». У цій серії можна обрати різні теми - транспорт, звірі у місті, принцеси. У книжках розповідається певна історія. На сторінках - чудові яскраві панорамні деталізовані малюнки. Діти будуть шукати, показувати та називати.

Цікава серія «Котик Отто» від «Ранок» неймовірні вімельбухи, за допомогою яких дитина вивчить понад 101 протилежність.

Дітям від 4 років сподобається вімельбух від «Ранок» з поросятком Емілем. З цією книгою дитина ніби потрапляє до мультфільму, де головним героєм є веселе порося. Емілю ніколи сидіти без діла, йому потрібно рознести запрошення на новосілля. Але це справа непроста! Потрібно пройти крізь ліс, гори, пляж, велике місто тощо. Діти із задоволенням вирушать у подорож і долатимуть перепони разом із веселим поросям та його друзями.

Також у нас можна знайти вімельбухи, дизайн та наповнення яких підібрано до свят - великодніх канікул, новорічних та різдвяних свят, днів народження.

Чому «Ранок»?

У підрозділі з вімельбухами кожен зможе підібрати собі екземпляр, спираючись на вік та на смак. «Ранок» пропонує широкий асортимент продукції на різні теми. Разом з нашими вімельбухами діти навчаться рахувати, знаходити, слідувати завданню, концентруватися, а також розвинуть мовлення. І все це у формі веселої гри!