Творчий розвиток

Вважаєте, що натхнення – це щось раптове, непрогнозоване та приходить не завжди і не до кожного? Зовсім ні! Натхнення можна викликати в який завгодно момент і займатися творчістю з користю та в своє задоволення. А допоможуть у цьому правильно підібрані матеріали для дитячої творчості. 

Творчий розвиток дітей дошкільного віку - важлива складова гармонійного розвитку особистості

Різноманітні альбоми для малювання, набори з аплікації та ліплення, дидактичні матеріали для творчості дошкілят та дітей молодшого шкільного віку, зошити з образотворчого мистецтва та багато інших видань представлені на ranok.com.ua. Сайт видавництва «Ранок» грамото структурований, в категорії «Творчий розвиток» Ви зможете обрати потрібні видання, зважаючи на інтереси та вікові особливості дитини.

  • Малюкам 2-3 років вже цікаві олівці, фломастери, кольоровий папір, пластилін, природні матеріали та інше. Зошити з образотворчого мистецтва для наймолодших допоможуть батькам правильно організувати заняття з дітками. В альбомах з образотворчого мистецтва детально розписані прості завдання для малюків: аплікації, саморобки з пластиліну, малюнки – перші творчі спроби обов’язково запам’ятаються та принесуть задоволення.  
  • Діти 3-4 років будуть із задоволенням малювати. Олівці, фломастери, фарби – юні художники будуть в захваті від можливості змішувати кольори, розмальовувати, намагатися малювати картинки за зразком, доповнювати готові шаблони своїми елементами. Діти молодшого дошкільного віку можуть виконувати нескладні творчі завдання, отримувати задоволення як від самого процесу, так і від результату. В посібниках містяться завдання та інструкції для малювання в традиційних, так і нетрадиційних техніках. Малювати пальчиками, за допомогою штампів, відбитками природних матеріалів дуже цікаво. 
  • У віці 5-6 років творчі заняття – це важлива частина підготовки дитини до школи. Дошкілятам вкрай важливо готувати руку до письма, вчитися концентрувати увагу, виконувати завдання за інструкцією. З боку батьків та педагогів необхідно подавати новий матеріал так, щоб діти були зацікавлені отримувати нові знання та навички, хотіли вчитися та із задоволенням пішли у перший клас.

Методичні посібники будуть корисні як для батьків, так і для вихователів дошкільних навчальних закладів, щоб швидко та правильно організувати роботу з дітками. Календарно-тематичне планування, розробки занять, рекомендації для педагогів – це суттєва допомога при підготовці до занять. Альбоми допоможуть не лише творчо розвивати дітей, а й розширювати їх кругозір: знайомство космосом, явищами природи, рослинним і тваринним світом, професіями, українськими символами, традиціями та звичаями.

Чому варто зробити замовлення в інтернет магазині «Ранок»?

Сайт ranok.com.ua детально продуманий та грамотно структурований. Завдяки пошуку по категоріям, Ви без проблем знайдете саме ті видання, які потрібно. Доступні ціни, відмінна якість, завжди великий асортимент самої різної друкованої літератури, наборів для творчості, канцтоварів та іншого.

Ми піклуємося про кожного свого покупця – менеджери та консультанти магазину завжди компетентно та своєчасно відповідають на питання, при необхідності, допомагають обрати потрібні позиції та оформити покупку.