Розмальовки, гравюри

Чим зайняти дитину, щоб було цікаво, весело та корисно? Малювання! З наймолодшого віку малюк вже може починати малювати. Спочатку це будуть пальчикові фарби, якими буде вимащено геть усе, і сам юний художник у тому числі. Але це чудово, адже малюк пізнає світ навколо себе. Знайомиться з текстурами, якщо додати води – воно ллється, якщо не додавати, то просто розмажеться. Дитина зможе побачити різноманітність кольорів. Пізніше захоплено їх змішуватиме. Це просто магія якась! За пальчиковими фарбами у хід підуть олівці, фломастери, фарби тощо.

Малювання для дітей несе у собі велику користь. Малюк бере в руку олівець і вчиться керувати ним. Малювання розвиває дрібну моторику, цим впливаючи на ті зони мозку, які відповідають ще й за мовлення, мислення, координацію. Користь, яку несе малювання безсумнівна. Дитина стає впевненішою в собі, адже вона може фантазувати, самостійно вигадувати сюжет, втілювати його на папері, керувати подіями. Це як світ, де він творець, він головний. Також малювання чудово працює зі стресом, розслабляє, підвищує концентрацію. Книги-розмальовки, де потрібно виконати завдання та розмалювати предмет чи героя, не виходячи за межі, чудово вчать уважності та отримання задоволення від досягнутого результату. Малювання чудово стимулює фантазію, вчить шукати варіанти, створювати у своїй уяві немислимі конструкції та мислити широко.

Чим порадувати дитину?

Для найменших підберіть книгу «Пальчикові малювалки. Новий рік". Дитина із захопленням мокатиме пальчики у фарбу і залишатиме кольорові відбитки згідно з завданнями. На сайті широко представлена ​​серія книг «Багаторазова малювалка» з маркуванням від 3 років. Малюк малюватиме, потім стиратиме вологою серветкою і починатиме знову. Багаторазові розмальовки особливо добре підійдуть дітям, яким важко дається робити помилки. Тому що завжди можна переробити роботу, показати малюку, що це не катастрофа, що варіант «з помилкою» не є остаточним. У серії можна підібрати цифри, фігури та тварин. Або чергувати варіанти, так ще цікавіше. У «Розмальовках з прописами» є фільтр за віком. У книгах від 3 років дитина може розфарбовувати, проводити прості лінії та обводити прості фігури. А в книгах від 5 років фігури будуть вже складнішими. Ви можете самі підбирати варіанти відповідно до вмінь вашої дитини. Такі варіанти 2-в-1 завжди більш практичні, тому що можна поєднувати відразу два різнопланові заняття.

Також на нашому сайті ви можете підібрати гравюру. Гравюра – це цікава гра у вгадайку. Що ж ховається під шаром фарби? А ще це відмінне тренування посидючості та уважності. Потрібно стерти спеціальний захисний шар, щоб одержати картинку. Гравюри відрізняються за рівнем складності, бувають повнокольорові та чорно-білі.

Окрему увагу хочеться приділити картинам за номерами, які також представлені на нашому сайті. Ось де точно можна відчути себе великим художником. Щоб створити шедевр, який сміливо можна оформляти у рамку та вішати у себе у вітальні, жодні спеціальні вміння не потрібні. У наборі йдуть фарби, кожна має номер. І на картині ці номери вже нанесені. Потрібно відкрити баночку з відповідним кольором і нанести фарбу на полотно. Вуаля, ви Моне.

Чому Вам слід обрати ranok.com.ua?

Наш сайт простий та зручний у використанні. Широкі фільтри дозволять звузити вибір до комфортної ціни, віку чи навіть статі дитини. У нас Ви зможете підібрати картини за номерами, гравюри, розмальовки водою, розмальовки по крапках, розмальовки-половинки та багато інших книг з малювання.