Психологія, особистий розвиток

Книги з психології та особистого розвитку – чудові помічники у розв’язанні багатьох проблем, з якими так чи інакше стикається кожна людина. Інтерес до такої літератури зростає з кожним днем, що обумовлено безліччю її переваг:

- Авторами таких книг є фахівці в галузі психології, а також люди, які на власному досвіді зіткнулися з певними труднощами, зуміли подолати їх та у своїх книгах діляться порадами та перевіреними методиками з читачами.

- Книги з психології та особистого розвитку призначені для широкої аудиторії читачів різного віку, адже розвиватися ніколи не пізно. Вони написані простою і зрозумілою мовою, в дружній манері.

- Подібна література охоплює усі сфери життя. Вона допомагає розбиратися у своїх почуттях та емоціях, долати страхи та фобії, ставити перед собою цілі та досягати їх, ефективно використовувати свій час, набути корисні навички та звички, навчитися долати стрес, змінити спосіб мислення, стати більш впевненим у собі, досягти успіху у бізнесі, покращити відносини з близькими, краще розуміти себе, набути щастя та гармонії.

 

Асортимент книг із психології та особистого розвитку

У нашому інтернет-магазині Ранок представлені книги, присвячені таким темам як:

- розвиток певних якостей характеру, наприклад, серія від Ганни Бернс: «Як бути спокійним», «Як бути впевненим у собі», «Як заспокоїти свій розум», «Як бути стійким», у яких читачі знайдуть прості, але дієві поради, практичні техніки, історії з життя успішних людей, що надихають на зміни.

- пошук свого покликання: «12 місяців. Рік сенсу: як знайти покликання й жити щасливо» Башкіної Поліни.

- позитивне мислення: «Керуй гормонами щастя» Лоретти Граціано Брюнінг, «Як залишатись позитивним і випустити на волю свого внутрішнього оптиміста» Софі Голдінг.

- емоції та емоційний інтелект: «Кишенькова книжка емоційного інтелекту» Джил Хессон, «Емоційний шантаж» Сьюзан Форвард, «Емоційний успіх» Девіда Дестено.

- подолання депресії та нервових розладів: «Нотатки про нервову планету», «Чому варто жити далі» Метта Гейга, «13 звичок, яких позбулися сильні духом люди» Емі Морін.

- самомотивація: «Правило 5 секунд» Мел Робінс, «Самомотивація» Донован Андро, «Завершуй» Джон Ейкафф.

- тренування різних навичок: «Тренуй свою пам'ять» Рюта Кавашима з комплексом вправ, що дозволяють покращити роботу мозку, «Вільно за три місяці» Бенні Льюїса, «Сила забування» Майка Байстера та Крістін Лоберг.

- життя після розлучення чи розлучення: «Знову вільна» Тамзен Фадаль.

 

Книги з психології та особистого розвитку в інтернет-магазині Ранок

На нашому сайті ranok.com.ua представлений широкий вибір літератури з психології та особистого розвитку з порадами, методиками, науковими дослідженнями, лайфхаками, історіями зі свого життя від відомих авторів. Для своїх читачів ми також підготували комплекти найкращих мотиваційних книг за відмінними цінами. У нашому інтернет-магазині діє система знижок. Ми також пропонуємо зручну систему оплати та швидку доставку замовлень. Розвивайтеся та ставайте щасливими разом із нашими книгами!