Кольоровий папір і картон

Кордони творчості розширюються: використання різнобарвного картону та паперу

Кольоровий папір та картон – одні з найпопулярніших матеріалів, які застосовують діти, займаючись творчістю. З них малюки створюють різні аплікації, листівки, шкатулки й коробки, декорують предмети, стенди та приміщення.

Стандартні комплекти картону та паперу вирізняються кольорами, щільністю, форматом. Втім на сучасному ринку предметів дитячої творчості можна знайти доволі нетривіальні варіанти, наприклад папір з тисненням чи вкритий перламутровим шаром. Подібні матеріали сприяють ширшому уявленню дитини про красу й допомагають створювати цікавіші роботи.

Інтернет-магазин «Ранок» пропонує кольоровий папір та картон різних зразків за приємними цінами. Оскільки магазин співпрацює напряму з видавництвами, то весь асортимент товарів для дитячої творчості відрізняється дійсно доступними цінами, наші покупці відмічають й високу якість зразків.

Товари проходять сертифікацію, а значить, відповідають нормам безпеки – а ні папір, а ні фарби не шкідливі для здоров’я, не викликають алергічних реакцій.

Умови популярності

Попит на картон та кольоровий папір цілком зрозумілий, адже й батьки, й вихователі, й вчителі всіляко підтримують та спонукають сучасну дитину займатися творчістю. Виготовлення саморобок сприяє розвитку уяви малюка та його моторики кінцівок, що вкрай важливо для малечі дошкільного віку.

Вибір кольорового паперу

Папір для творчості активно використовується дітлахами для різних поробок. У продажу є односторонній папір та двосторонній. Перший вид купують здебільшого для яскравих аплікацій, з другого – виготовляються об’ємні вироби.

Під час вибору паперу необхідно звертати особливу увагу на щільність виробу. Занадто тонкий матеріал світиться, а отже вироби з нього не тримають форму та мають зіпсований зовнішній вигляд. Він не підходить для друку, адже принтери тонкий папір не сприймають коректно та регулярно «жують».

Особливості кольорового картону

Найчастіше різнобарвний картон застосовують у якості фону для майбутньої композиції. Завдяки високій щільності матеріалу виріб зберігає форму навіть у разі навантаження кількома деталями, декоративними елементами й шаром клею.

Картон може бути:

  • некрейдованим – коштує відносно недорого, тому його застосовують для оформлення об’ємних стендів та приміщень, проте має неяскравий колір, а отже не підходить для дітей молодшого віку, тому що вони швидко втратять інтерес,
  • крейдованим – має яскраве забарвлення, тож діти із задоволенням роблять поробки з такого матеріалу,
  • гофрованим – двосторонній та об’ємний, чудово підходить для аплікацій з випуклими елементами, для рамок у листівках та фото,
  • оксамитовим – незвичайно та елегантно виглядає на поробках, працювати з таким картоном легко, він приємний на дотик,
  • перламутровим, фольгованим – унікальний матеріал, його застосування викликає непідробний захват та сприяє розвитки фантазії малечі.

Переваги покупок в магазині «Ранок»

В інтернет-магазині «Ранок» продаються різні види кольорового паперу та картону. Обирати матеріали не складно, адже кожен має докладний опис. Крім того, на сайті ranok.com.ua працює зручна система фільтрів, а отже виокремлення потрібного товару не займе багато часу.

Обробляється замовлення у стислі терміни. Клієнти отримують свій товар способом найзручнішим для них – Новою поштою, Укпоштою чи доставкою кур’єром на вказану адресу.