Альбоми

Альбом для малювання – найнеобхідніша річ для кожної дитини

Одним з перших друкованих видань, яке потрібно купити малюкові, є альбом. Адже бажання до творчості у дитини виникає приблизно у дворічному віці. Зазвичай вона малює на папері близьких людей, тваринок та навколишній світ. Якщо ж у дитини не буде альбому, то дошкою для малювання можуть стати шпалери й предмети меблів, часом важливі документи, що випадково потрапили в поле зору.

А оскільки стримувати маленьких у прагненнях до творчості не можна, то дбайливі батьки купують альбоми для малювання оптом й завчасно.

Інтернет-магазин «Ранок» пропонує великий вибір альбомів, що різняться форматом, кількістю сторінок, щільністю паперу та яскравою титульною сторінкою. Деякі мають тематичне спрямування, наприклад, хлопчикам імпонують альбоми з машинками, а дівчаткам – з принцесами. На сторінках сайту ranok.com.ua можна придбати друковані видання з яскравими обкладинками, які сподобаються вашій малечі та сприятимуть її повсякденному розвитку.

Історія виникнення альбомів

Існування малюнка датується часами, коли людство ще не винайшло папір. Тоді зображення відтворювали на кам’яних та дерев’яних поверхнях. Лише згодом малюнки з’явилися на папірусі та самшиті.

В Середні віки альбоми використовувалися не лише для малювання, в них робили різноманітні записи, фіксували власні спостереження, вели облік.

А з дев’ятнадцятого століття альбоми набувають особливого статусу – їх розмішують у вітальнях аристократів й гості могли залишати в них малюнки чи побажання для господарів.

У наші дні альбоми позбавилися романтичного забарвлення та стали суто практичним друкованим виданням, що використовується людьми різного віку – від найменших дітлахів до поважних художників.

Види альбомів для малювання

Альбоми для малювання відрізняються один від одного у кількох аспектах. Але перше, що привертає увагу – це зовнішній вигляд видання. Титульна сторінка виробу важлива лише для маленьких користувачів, чию увагу варто привернути та затримати шляхом цікавого і яскравого оформлення. Для професійних художників, які використовують альбоми як чернетки та нариси для майбутніх картин, першочергову роль при виборі відіграють якість паперу, формат альбому тощо.

Альбоми різняться за:

  • Різновидом кріплення (на пружині зручно перегортати та відривати аркуші у разі потреби, на клейовій основі підходить для малюків, найзручнішими та найміцнішими вважаються вироби на скобах),
  • Форматом (найпопулярніший – А4, зустрічаються А3 та А5 – вони призначені для конкретного завдання та мають попит лише у професійних художників),
  • Кількістю аркушів (дошкільнятам рекомендуються альбоми у 8-12 аркушів, старшим – у 12-50).

Чому варто звернутися у «Ранок»?

  1. В інтернет-магазині «Ранок» можна знайти друковані видання майже за будь-яким запитом. Завдяки зручній фільтрації товару (передбачено розробниками сайту) його пошук відбувається у стислі терміни, не відбирає час й пропонує конкретний виріб за уподобаннями.
  2. Оскільки магазин працює з різними виробниками, то асортимент постійно оновлюється. Його різновид обирається за відгуками клієнтів, а отже відповідає запитам сучасного користувача.
  3. Менеджери обробляють замовлення швидко, товар потрапляє у пункт призначення кількома способами на вибір клієнта – Укрпоштою, Новою поштою, кур’єром на вказану адресу.
  4. Приємним бонусом до зазначених переваг є цінова політика магазину. Пряма співпраця з видавництвами дозволяє встановлювати лояльні ціни на друковані видання та регулярно проводити акції та розпродажі.