Олівці. Фломастери. Ручки

Високоякісна канцелярія, яка підійде всім як для особистого користування, так і у якості офісних інструментів. Воскові та кольорові олівці допоможуть найменшим навчитися малювати та розмальовувати. Фломастери пишучі інструменти, які зробили малювання більш спрощеним, яскравішим, і не потребуючим зусилля для натискання. Олівці та ручки інструменти, без яких не обійдеться жоден робочий стіл.

Що пропонує «Ранок»?

- Олівці кольорові. У нас можна обрати набори в тій кількості олівців, яка потрібна покупцеві. Олівці «Kite» ідеальний варіант класичного набору із 12 штук. Виготовлені за передовими технологіями із першокласної деревини липи. Грифель 3 мм, якісний, при заточуванні не кришиться і не ламається. Олівці вкриті кількома шарами екологічно чистої фарби. Кольори яскраві. 6-гранний корпус зручно тримати у руці. Також можна придбати олівці, кожен із яких поділений на 2 частини (грифель з кожного боку). Двосторонні олівці - в 2 рази більше кольорів! Пропонуємо набір кольорових олівців «Профі-Арт». Вони ідеально підходять для малювання, креслення та замальовок. 3-гранний корпус зручний для правильного захоплення рукою. Набір з 24 кольорових олівців «Bic» містить олівці з надміцним грифелем проти ударів. Вони досить м'які та залишають чіткі кольори на папері. Грифель не випадає, не ламається, добре заточується. Олівці виготовлені із пластику. Чудово підійдуть для малювання ескізів.

- Фломастери кольорові. Набір «Centropen» ідеально поєднує яскравий дизайн і безпеку. Довговічність гарантується чорнилом, яке стійке до висихання, а пишучий вузол витримує велике навантаження. Набір фломастерів із 18 штук «Centropen» розроблений на водній основі. Фломастери не токсичні і чудово відмиваються від поверхонь. Корпус фломастера дуже міцний (поліпропілен) і навіть якщо зламається, то не утворить гострих частин.

- Воскові олівці. Ці олівці ідеальні для малювання, письма та розфарбовування на папері чи картоні. М'які та одночасно міцні, насичена лінія виходить без особливого натиску. Легко заточуються та безпечні навіть для найменших.

- Ручки гелеві. Набір кольорових гелевих ручок у кількості 10 штук від «Unimax» «Trigel-3» розроблені для виняткової гладкості письма. Вузол, що пише, забезпечує чітку лінію без пропусків і плям. У ручках використовується інноваційне швидковисихаюче чорнило Quick Dry Ink. 3-гранний корпус зручний для правильного для захоплення. Ручки «Piano» мають насичені кольори. Пластиковий корпус з гумовим грипом робить процес письма та малювання ще зручнішим. Стрижень, виготовлений за новою технологією. Лінія виходить тонка та чітка. Ручка від «Axent» цікава тим, що в ній використана технологія «пиши-стирай».

- Коригуючі ручки. Ручка-коректор «Axent» виправляє як мінімальні помилки, так і цілі рядки. Швидко сохне.

- Маркери для дошки. Маркери «Centropen» підходять для сухостираних дошок і пористих поверхонь. Товщина лінії 2 та 5 мм. Маркери «Delta» відрізняються яскравістю та насиченістю кольорів. Чорнило світлостійке, на спиртовій основі. Ширина лінії 1-2 мм.

- Маркери. Маркер «Centropen Flipchart» підходить для написів на будь-якому папері для фліпчартів. Чорнило на водній основі, не розпливається. Маркер не висихає без ковпачка протягом тижня.

- Текстові маркери. Цей вид маркерів розроблено для виділення тексту на усіх видах паперу. Маркери «Delta Highlighter» мають чорнило на водній основі. Ширина лінії 2-4 мм.

- Ручки кулькові. Ручка «Beta» розроблена на масляній основі. Високоякісний пишучий вузол зі спеціальним обтисканням кульки забезпечує тонку лінію.

- Прості олівці. Олівець «Marco» має якісний та міцний грифель, що не б'ється та не ламається. Пише чітко та не розмазується.