Довідники

Довідники як спосіб саморозвитку

Освіта передбачає постійний розвиток. Вивчення чогось нового сприяє руху вперед та досягненню успіху. На всіх етапах навчання (чи то дитячий садок, чи школа, чи вищий навчальний заклад, чи навіть тренінг) необхідна спеціальна література, що детально розкриває одну з тем. Й один з її підрозділів – це довідники.

Довідники потрібні всім – дітям й дорослим. Наприклад, медикам та людям технічних спеціальностей, програмістам та юристам у своїй професійній діяльності, а дітлахам – аби вивчати світ через зрозумілі та конкретні формулювання. Учням середньої та старшої школи довідники допомагають узагальнювати вже набуті знання та точково описувати нові поняття, явища, події.

Довідники – такий різновид літератури, який дозволяє швидко та легко відшукувати необхідну інформацію незалежно від роду діяльності.

Вдамося до історії

На перший погляд здається, що довідники – це плід праці сучасної люди, що набула обсяг знань та хоче узагальнити їх в якомусь виданні. Втім, можна впевнено стверджувати, що витоки довідників сягають в давні часи. Варто згадати наскельні стислі написи чи ієрогліфи, якими наші пращури позначали важливі для себе речі й до яких вони могли звернутися будь-якої миті за необхідності.

З плином часу довідники набули конкретних обрисів і почали поділятися за направленням чи родом діяльності. Декілька років тому в кожній оселі були знайомі телефонні довідники, довідники для рибалок, мисливців, автомобілістів.

Сьогодні у дорослих найбільший попит має довідкова література за професією, а у дітей – довідники із загального розвитку, де можна знайти інформацію для самовдосконалювання знань й формування світогляду.

Як обирати довідники?

Аби не тримати в пам’яті безліч інформації людство вигадало довідники та розділило їх за направленням. Обирати потрібний необхідно за цільовим призначенням. Всі довідники класифікують так:

  • необхідні для навчання,
  • популярні,
  • використовуються у виробничій діяльності,
  • наукового спрямування,
  • роз’яснюють побутові речі,
  • масові.

На сайті ranok.com.ua ви завжди знайдете те, що вам необхідно!

Переваги співпраці з нами

В інтернет-просторі можна знайти чимало пропозицій щодо придбання навчальної літератури. Ми пропонуємо стати клієнтом «Ранку» і відчути всі плюси від взаємодії!

  1. На сайті ranok.com.ua представлений вражаючий асортимент товарів: література на будь-який смак та індивідуальні уподобання. Зокрема довідники на різні теми та вік – від дошкільнят до учнів старшої школи, студентів.
  2. Інтернет-магазин постійно оновлює свої полиці шляхом співпраці з різними видавництвами. Постачання товарів відбувається регулярно, література обирається на підставі відгуків наших клієнтів. Саме тому в нас можна завжди придбати якісні друковані видання, які зарекомендували себе серед читачів на п’ять з плюсом.
  3. Оскільки співпраця з видавництвами України давно перетворилася на міцну дружбу, то останні постачають нам товар за помірними цінами. Наші клієнти із задоволенням співпрацюють з «Ранком», бо відмічають збалансоване співвідношення «якість – ціна». До того ж завжди можна зекономити, якщо відстежувати акції або розпродажі.
  4. Сайт має зручну систему фільтрів: це дозволяє обрати те, що потрібно, не витрачаючи цінний ресурс – час.
  5. Обраний товар потрапляє до нового господаря у стислі терміни, адже менеджери «Ранку» обробляють замовлення того ж дня. Клієнт може замовити товар будь-яким зручним для нього способом. Доставка відбувається Новою поштою, Укрпоштою чи кур’єром майже у всі куточки України.