Збірники завдань

Для організації та спрощення підготовки до проведення уроків, протягом самого уроку та для позакласних занять вчителям, методистам та учням потрібні друковані посібники із зібраними завданнями. Щороку видавництво «Ранок» розміщує на своєму сайті нову продукцію, яка відповідає оновленій діючій шкільній програмі. Наші збірники завдань розроблено згідно з принципами НУШ. Вчителі завдяки даним збірникам завдань зможуть успішно реалізовувати вимоги НУШ – розвивати самостійність, витривалість та успішність у дітей.

Які збірники завдань пропонуються на ranok.com.ua?

«Збірники вправ та завдань» – серія посібників, розроблена для різних шкільних курсів. По суті, це універсальні зошити для відпрацьовування навиків до автоматизму. Ігровий тренажер «Математика» від «Ула» розроблено за НУШ. Тренажер допоможе опанувати складні математичні поняття швидко і легко, тому що всі завдання зроблені в ігровому стилі. Прекрасний варіант для чотириклашки! Для вивчення математики, «Основа» зібрала цікаві завдання для першокласників у веселому тренажері. Матеріали добрані за програмою НУШ. Розроблено для відпрацювання знань, які дитина отримала у школі. Серія «Європейські канікули» від «Мандрівець» допоможе провести літні канікули з користю. У цих робочих зошитах зібрані неймовірно круті завдання, які допоможуть дізнатися багато цікавого, а наприкінці зошита є підказки щодо темпу розподілу часу навчання. «Досліди малого відкривача» містить експерименти та завдання, що формують у дитини інтерес до навколишнього середовища. «ZIRKA» допоможе зарядитися шкільними знаннями. Видавництво пропонує тренажер, з яким достатньо лише 10 хвилин на день для повного заряду шкільними знаннями. Також видавництво «ZIRKA» має цікаву серію, розроблену у формі мобілки. Тренажер відповідає чинній програмі МОН України та підтримує принципи НУШ. Рекомендований для позакласної роботи. «Видавництво Старого Лева» пропонує «Рідна мова для небайдужих». Тренажер допоможе опанувати нові інтегровані уроки з української мови та літератури. З посібником дитина щодня читатиме твори, проаналізує прочитане, висловлюватиме власну думку та «стежитиме за чистотою» власної мови. Посібник містить усні та письмові вправи та завдання, а також контроль знань. На допомогу з вивчення англійської «Ула» пропонує різнорівневі лексичні тести та завдання для 1-4 класів. Матеріал видання допоможе школярам опанувати необхідний лексичний запас для початкової школи, засвоїти вивчене та вдосконалити навики розмовної мови. «Основа» пропонує дидактичні матеріали, розроблені під принципи НУШ. Методика «Щоденні 3» містить цікаві завдання на щодень за темами. «Щоденні 5» містять тексти для прослуховування. За QR-кодом вчитель зможе завантажити аудіо-казки у прочитанні професійних акторів. Також у нас можна підібрати диференційовані картки з тематичними тижнями, флеш-картки з предметів шкільного курсу, збірки диктантів та збірки тестів.

Чому варто обрати літературу з цього розділу?

Дані посібники – ідеальні засоби для батьків та вчителів, щоб надто не навантажуючи дитину, дати їй можливість підготуватися до наступних уроків, повторити пройдений матеріал, отримати нові знання та вміння та попрактикуватися у вирішенні завдань. Посібники розроблені відповідно до вимог Державного стандарту початкової загальної освіти і Типових освітніх програм. Усередині містяться різноманітні за змістом, ступенем складності та формою виконання завдання, що розроблені згідно принципів НУШ. Зошити можуть бути використані вчителями під час проведення уроків, для індивідуальної роботи з дітьми, батьками вдома та дітьми на класних та позакласних заняттях.