Оформлення інтер'єру, грамоти

Упродовж дня діти поглинають неймовірну кількість інформації. Через таке величезне навантаження процеси сприйняття дитиною базових речей суттєво уповільнюються та ускладнюються. На допомогу приходять яскраві плакати та стенди, різноманітні грамоти та заохочувальні листівки. Широкий асортимент продукції представлений на сайті ranok.com.ua.

 

Навіщо потрібні дитячі плакати?

Питання необхідності яскравих простих у розумінні плакатів давно довели соціологи та дитячі психологи. І якщо вдома можна обійтися обмеженою кількістю такої продукції, то в навчальних закладах плакати повинні розміщуватися чи не на кожному кроці. Дизайнерським подібне інтер'єрне рішення назвати складно. Але стенди й плакати служать іншим глобальним цілям – через прості та зрозумілі образи донести дитині складні речі.

Цьому сприяє мальовниче оформлення плакатів. На стендах грамотно розміщуються навчальні елементи з максимальною кількістю необхідних малюкові даних. Часто різноманітні плакати допомагають оформити навчальний процес як цікаве, веселе та продуктивне заняття.

Насамперед продукція орієнтована на дітей молодшого віку. За допомогою красивих видань малюки швидше та ефективніше вчать алфавіт або таблицю множення.

Але і для підлітків різні стенди можуть стати відмінним наочним посібником, наприклад, для запам'ятовування складних теорем, фізичних законів та хімічних реакцій.

 

Дидактичний матеріал: сучасний підхід до навчання та виховання

Видавничу продукцію, яку можна придбати у нашому інтернет-магазині, дорослі розміщують у місцях найчастішого перебування дитини. Це можуть бути дитяча кімната, класи, коридори, їдальня.

Функціонал у плакатів надзвичайно різноманітний, наприклад

  • інформація про розпорядок дня,
  • навчання правил особистої гігієни,
  • правила поведінки у непередбачуваній ситуації або незвичних місцях – пожежах, в лісі тощо,
  • інформація про зміни в навчальному процесі,
  • відомості про навколишнє середовище,
  • заохочувальні плакати, грамоти,
  • розважальна інформація.

Звичайно, до видавничої продукції для малечі висуваються особливі умови. Вона, в першу чергу, має бути безпечною для здоров'я, довговічною та практичною. Весь асортимент нашого магазину відповідає цим критеріям – виконаний із якісних матеріалів без токсичних волокон та фарб. Призначений для дітей абсолютно різного віку.

Звертаємо вашу увагу на стенд «Меню», який сподобається кожному малюкові. Це інформаційний плакат, з якого дитина дізнається про смаколики, що очікуються її протягом дня. Стенд має барвисте зображення і кишеньку, в якій знаходиться аркуш з актуальним меню. Видавничий продукт можна використовувати неодноразово, на стіні кріпиться за допомогою скотчу або кнопок.

Важливою складовою життя дітей є всілякі свята. Комплект доречних плакатів дозволяє вирішити завдання «особливих дат» та тематичних тижнів на цілий рік.

Прекрасна можливість привчити дитину до охайності – набори для оформлення кімнат гігієни. А набір «Тематичний тиждень НУШ. Спорт» через яскраві прикраси дозволяє пропагувати здоровий спосіб життя у дітей найменшого віку.

Радість малюкам дарують малюнки-самоклейки, які здатні перетворити особистий простір на казковий світ. Ці малюнки дитина може розмістити на особистій шафці, біля свого ліжечка або на вішалці для рушника.

 

Як правильно вибрати продукцію?

Насамперед необхідно визначити, яка продукція підходить дитині за віком, обрати ту, що відповідає її інтересам. Потім зайти на сайт ranok.com.ua та оформити замовлення.

Перевагою звернення в наш магазин є те, що продукція містить не тільки корисну, але й актуальну інформацію. Менеджери ретельно відстежують зміни в освітніх процесах та швидко вносять коригування в асортимент.