Підручники

Підручники – важлива складова навчального процесу

Базою знань будь-якої людини є середня освіта. Без цих знань уявити комфортне існування індивіда в соціумі дуже складно. Процес добування інформації забезпечується кількома джерелами, у тому числі не останнє місце займають підручники.

Звичайно ж, навчальний заклад не здатний надати всю необхідну кількість підручників через те, що їх справді потрібно багато. Тому батьки зрештою вдаються до самостійного придбання підручників.

Інтернет-магазин «Ранок» ресурс із широким асортиментом підручників. Тут представлені книги для абсолютно різного віку дітей – від найменших до підлітків. Купуючи підручник з каталогу, батьки гарантовано забезпечують зручний навчальний процес своїй дитині. Адже їй не доведеться ділити одну на двох книгу з однокласником чи однокласницею.

Наявність підручника: від Середньовіччя до сучасності

Сьогодні освічених людей стає дедалі більше. А ось у Середньовіччі суспільство зазнавало величезного дефіциту на розумних і вдумливих. І насамперед це було пов'язане з відсутністю у вільному доступі навчальних книг. Тоді кожну книгу прописував писар, а отже, коштувала вона неймовірних грошей. Відповідно, дозволити придбати собі таке видання міг лише заможний громадянин.

З появою друкарських машинок виготовлення книг припинило бути таким унікальним виробництвом. Кількість видань збільшувалася, і освіта почала поширюватися територією Європи.

Сьогодні кожен учень має десятки підручників, де знання чітко систематизовані та дозволяють грамотно обробляти інформацію, сприймати їх через зрозумілі та близькі образи. За бажанням, можна завжди розширити власну бібліотеку, купивши нове видання на сайті ranok.com.ua. У каталозі представлені підручники з різних дисциплін: математика, фізика, українська мова, література, історія. Усі підручники розроблені відповідно до рекомендацій провідних педагогів та відповідають стандартам Міністерства освіти та науки України.

Часто книги написані українським автором, а отже, зміст підручника відповідає контексту розвитку всього українського суспільства.

Види підручників

Усі підручники для учнів можна поділити на кілька категорій:

  • для молодших класів,
  • для середніх класів,
  • для старших класів
  • та підручники з підготовки до ЗНО.

Перший клас у більшості дітей викликає стрес. Тому важливо показати малюкові, як цікаво навчатися й здобувати знання. І саме шкільна книга може відкрити нові перспективи перед юним створінням. Зокрема, на нашому сайті ви знайдете безліч яскравих видань з таких серйозних предметів як, наприклад, математика. А також підручники з природознавства, основ здоров'я, музичного мистецтва тощо.

Стаючи дорослішою, дитина не тільки добуває інформацію, а й на її основі формує власну точку зору щодо навколишніх речей. Середні класи стають фундаментом вибору подальшої професії та визначають інтереси індивідуума. Підручники для середньої школи допомагають визначити напрямок дитині, в якому вона хоче далі рухатися та розвиватися. В магазині «Ранок» представлені різноманітніші видання, що розширюють світогляд учнів та описують подальші можливості.

У старших класах остаточно формується картина світу учня. Профільне навчання та підготовка до вступу у вищий навчальний заклад відбувається в останні роки школи. Ці фактори враховані магазином «Ранок», тому на його віртуальних полицях знайдеться чимало вузькоспрямованої літератури.

Крім того, сайт підібрав підручники та різноманітні посібники з підготовки до ЗНО – головного іспиту перевірки здобутих знань. Систематичні тренування та повторення матеріалу по підручниках – запорука успішного результату та вступу до бажаного навчального закладу.

Нагадуємо, що процес покупки в інтернет-магазині має спрощений формат зі зрозумілою системою фільтрації всієї літератури. Відправлення підручників відбувається у найкоротші терміни будь-яким зручним способом – Новою поштою, кур'єром або Укрпоштою.