Ранній розвиток, 0-4 роки

На сьогоднішній день існує безліч матеріалів, з якими батьки можуть працювати, розвиваючи своїх малюків від самого народження. Видавництво «Ранок» підібрали найнеобхідніші прикладні матеріали, які можуть стати міцною базою для побудови фундаменту майбутніх знань дітей. «Ранок» завжди стежить за тенденціями та за змінами у сфері розвитку дітей, тому ми пропонуємо найкращу добірку для своїх покупців.

Чим розвивати дітей від народження до 4-х років?

Для найменших «Книжковий хмарочос» пропонує серію «Фетрові книжки «Розвивайка»». Це м'які книжечки, які допоможуть освоїти рахунок, літери, пори року, кольори. Вони треба для розвитку дрібної моторики та знайомства з різними тактильними відчуттями. Також у цього видавництва є м'які книги-пищалки. Продукція виготовлена із якісного неалергенного текстилю. Нашу продукцію можна брати із собою усюди, використовувати у ліжечку чи у колясці. Пищалка допоможе дитині розвивати слухові відчуття. Фетрова книжка «Перша книга малюка» із сонечком розроблена так, що в ній спеціально були використані різні текстури. Неймовірна книга, де дитина проводитиме черв'ячком через дірочки, складатиме фрукти-половинки, розкладатиме фрукти по кошиках, сортуватиме за кольорами, працюватиме з ґудзиками, нитками та шнурками.

На ranok.com.ua варто обрати набори з наклейками на різні теми. «АРТ» пропонує серію «Заняття з наліпками для уважних вушок». Це стікер-буки із міні-історіями. Діти повинні уважно слухати, а потім виконувати завдання. Серія допоможе розвинути уважність, пам'ять, дрібну моторику.

«Розвивалочка» від «Кенгуру» містить наклейки, ігри, розмальовки. Діти розвинуть дрібну моторику, мислення та весело проведуть час. Серія познайомить з важливими професіями, правилами поведінки, допоможе вивчити англійську мову.

Також на сайті нашого видавництва пропонується великий асортимент різноманітних лабіринтів. Вони розвивають логіку, просторове мислення, уважність та посидючість.

Також найменшим точно сподобається книга від Vivat «Мої перші літери». Пропонуємо дітям віком від 3 років. Книга використовується для знайомства та візуального запам'ятовування образу букв. Усередині великі намальовані букви, що дозволить дітям легше їх запам'ятати, зафарбовані фігури з літерами, слова на кожну літеру алфавіту, розворот із звуконаслідуваннями.

«Грайки» від «ZIRKA» потужні посібники у форматі блокнота, спрямовані на всебічний розвиток дитини. 10% з продажу цих книг буде відправлено на допомогу дітям з особливими потребами. У кожному виданні знаходиться понад 150 навчальних ігор з розвитку мислення, концентрації, уваги, вміння порівнювати і вибудовувати послідовності.

Для дітей віком від 3 років пропонуємо обрати прописи. Усередині знаходяться вправи для розвитку графічних навиків, дрібної моторики, творчого мислення, акуратності, вміння рахувати та підготовки руки до письма.

Допоміжні матеріали на «Ранок» є чудовим доповненням до процесу навчання. «ZIRKA» рекомендує до придбання 33 картки з українською абеткою по НУШ.

«Ранок» з радістю пропонує матеріали, які допоможуть підготувати дитину до НУШ. «Основа» розробили «Інтегровані заняття», спрямовані на розвиток мовлення, на взаємодію зі світом. Робочі зошити підходять для дітей 3-4 років. Зошити розроблено відповідно до оновлених Базових компонентів дошкільної освіти. У розділі також є «Конспекти занять групи молодшого дошкільного віку», робочі зошити з математики.

Чому «Ранок»?

Ми пропонуємо якісні матеріали, швидку доставку, клієнтоорієнтованість, акційні пропозиції, співпрацюємо з різними видавничими групами, пропонуємо видання у різних форматах. З нашими матеріалами дитина буде ставати розумнішою з кожним днем.