Батькам про дітей

«Постать» сучасних батьків дуже відрізняється від батьків «попередньої версії». Нинішнє покоління прагне того, щоб виростити людей із власною думкою, вільних, прогресивних, позитивних, відкритих, з розвиненим емоційним інтелектом, фінансово грамотних, з допитливим розумом та активною життєвою позицією. Так уже повелося, що при народженні дитини до неї не видається інструкція з користування. Якими б добрими не були наміри, новоспеченим батькам потрібно десь брати інформацію. ranok.com.ua «йде в ногу з часом», література, запропонована в даному розділі, постійно оновлюється та містить сучасні рекомендації.

Книги з виховання дітей від «Ранок»

Ranok.com.ua пропонує широкий асортимент книг, які допоможуть виховати особистість, «підкажуть» відповіді на хвилюючі питання щодо здоров'я та безпеки дітей тощо.

«36 та 6 питань про температуру» Комаровського книга від відомого дитячого лікаря, яка допоможе розібратися в порядку дій при підвищенні температури тіла у дитини, а також розповість, чому так може відбуватися. У розділі можна обрати і інші книги Комаровського.

Сучасні мами і тата оцінять книгу від Каті Бльостки. Ця книга про реальне, справжнє, таке не ідеальне материнство. Увага, у книзі зустрічаються матюки! Але в елегантній формі) Книга читається легко, приправлена гумором та самоіронією. Допоможе «перестояти день і ніч протриматися».

«Діти та батьки в інтернеті: путівник для безпечної подорожі» від видавництва «Талант» - книга, яка допоможе зробити перебування дитини в інтернеті безпечним. Подібна література має стати настільною у батьків, тому що ми живемо у вік інтернету.

Навчити дітей упорядковувати власне життя допоможе така література, як, наприклад, «Самостійна дитина» від «Vivat». Книга буде корисною для батьків, які дуже лояльно ставляться до своїх чад, батьків, діти яких мають проблеми з навчанням, СДУГ чи РАС, батькам дітей, яким важко дається самоконтроль. Методики з книги допоможуть дитині навчитися самостійності без істерик, без ультиматумів та пресингу з боку батьків.

«Свідоме батьківство» від Сігела і Гарцел корисна і вкрай «правильна» книга. Вона вчить виховувати успішних дітей через глибоке розуміння батьками себе. Книга вчить батьків розуміти власну особистість, і допомагає розібратися, як особистість батьків впливає на стосунки з дитиною та на її самоідентифікацію.

Також у даному розділі батьки знайдуть широкий асортимент книг, які допоможуть навчити дитину правильної поведінки (або скоригувати вже наявні «питання»). Книги побудовані на повазі до дитини. Усередині пропонуються методики впливу без залякувань та погроз.

Також на нашому сайті є широкий асортимент літератури, яка описує кризи віку та допомагає справлятися з основними проблемами, що виникають у тому чи іншому віці.

Сучасні батьки намагаються виховати у дитині емоційний інтелект. Для цього знадобляться книги, які знайомлять дітей з емоціями. Наочно показують, як ця емоція виглядає, містять інформацію, які зміни дитина може відчувати у своєму тілі фізично, коли її організм переживає емоцію. Сучасні батьки приймають всі емоції без винятку. Відчувати злість нормально, плакати говорити та відчувати, проживати емоцію та «екологічно» її виплескувати.

Чому варто обрати нас?

Широкий асортимент книг з виховання дітей допоможе батькам виростити успішних особистостей. Книги цього розділу прикладні, вони допоможуть знайти відповіді на питання, що хвилюють усіх батьків. Тут точно є саме та книга, яка зможе полегшити життя батькам. Маючи правильні посібники до дії, процес виховання буде в задоволення.