Робочі зошити

Робочі зошити в сучасній школі

Для чого потрібні робочі зошити найчастіше запитують батьки дошкільнят. Про користь цього навчального посібника школярам старших класів розповідати не доводиться. Часом й студенти із задоволенням користуються зошитами.

Вони не схожі на підручники ані за формою, ані за змістом. Зазвичай посібники містять всілякі завдання та самостійні роботи до якогось з предметів. Задачки вирішуються безпосередньо на сторінках зошита, мають індивідуальне спрямування – учень привчає себе до самостійності та відповідальності за кожну написану цифру чи літеру. Використання робочих зошитів суттєво збільшує закріплення знань учнем та надає можливість визначити їхній рівень з мінімальною похибкою.

Новітні підходи навчання у сучасній школі передбачають, що підручники школярі отримують безплатно. Проте робочі зошити купуються батьками чи самими учнями самостійно. На сайті ranok.com.ua представлений широкий асортимент робочих зошитів для будь-якого віку. Чимала їхня кількість орієнтована на учнів молодших класів. Але на полицях нашого інтернет-магазину знайдуться гідні екземпляри, що використовуються у середній та старшій школах, а також у навчальних закладах з професійною та вищою освітою.

Особливості робочих зошитів

Серед всього розмаїття зошитів зустрічаються такі, що доповнюють підручники, довідники та задачники. Вони завжди можуть стати в нагоді викладачеві, якій готується до уроку, адже суттєво економлять час. Однією з надважливих особливостей є градація завдань серед учнів, що по-різному засвоюють матеріал. Адже дехто має певне зацікавлення в предметі та хист і добре розуміється на матеріалі, іншім учням для вільного володіння темою потрібно більше часу та пояснень.

Функції робочих зошитів:

формують необхідні знання та вміння, навички самоконтролю,

суттєво спрощують засвоєння теоретичних знань,

змушують ставати уважним та акуратним,

оперативно контролюють рівень підготовки,

надають базову інформацію та вчать грамотно нею оперувати.

Чому варто звертатися у магазин «Ранок»?

Оскільки магазин співпрацює з різними видавництвами, то в нас можна замовити брошури вузької спрямованості. Це й робочі зошити з інформатики, що спрямовані на засвоєння певної теми, це можуть бути зошити виключно з лабораторних робіт, наприклад, хімії чи біології. Або ж зошити з іноземних мов з аудіюванням – чи не основного виду мовленнєвої діяльності. Всі завдання мають випереджувальний характер, що сприяє якнайшвидшому вивченню мови.

Запропоновані посібники можуть виходити цілими серіями, що дозволяє учневі поглиблювати свої знання шляхом ускладнення матеріалів та задач від зошита до зошита.

Робочі зошити мають різну цінову політику, адже вартість залежить від того, як оформлена брошура, який має обсяг, наскільки якісний та коштовний папір чи фарба використовувалися для друку.

Батьки й школярі постійно залишають відгуки щодо придбаного товару. На їхній основі ми обираємо чергову партію навчальної літератури.

До постійних клієнтів в магазина особливе ставлення – часто можна придбати робочі зошити з суттєвою знижкою. А новачки завжди можуть натрапити на акцію. Які регулярно проводяться і висвітлюються на сайті ranok.com.ua.