Картонки-розвивайки

Коли у сім'ї з'являється дитина, усі подальші дії домочадців будуть спрямовані на її розвиток. Одне із основних завдань батьків – виростити гармонійну всебічно розвинену особистість.

Якого напрямку матеріали Ви знайдете на нашому сайті?

У вас є новонароджений? Чудово! У нас для нього також є книга. Так, Ви усе правильно зрозуміли. Найперша розвиваюча книга для малюка виглядає так. Тексту у ній поки що немає, натомість є картинки. І вони повинні бути чорно-білими, тому що це та кольорова гама, яка найкраще підходить для віку 0-6 місяців. За рахунок контрасту кольорів та різких контурів форм, дитина вчиться координувати зір. Чим більше малюку надходить зорової інформації, тим спокійніше буде проходити його час неспання. Книга «Бу-бусики. Контрастна книжка для немовлят» складається з щільного картону, її можна навіть закріпити на ліжечку, щоб малюк міг захоплено розглядати малюнки. Книга розроблена у форматі «гармошки», з одного боку Ви знайдете чорно-білі малюнки, а зі зворотного буде введено ще один додатковий колір.

У віці від одного до трьох років у дитини активно формується мовлення. Починає вона із звуконаслідування. Найпростіший спосіб відточити свою майстерність - наслідувати звуки тварин. Якщо малюк тільки починає знайомитися зі світом тварин та птахів, який нас оточує, тоді для нього ідеально підійде серія навчальних книжок «Познайомся з нами» Мадлен Роджерс. Із книги «Полярні друзі» дитина дізнається, які тварини живуть на полюсах, і наскільки комфортно їм у снігах та льодах. Також у цій серії є корисна інформація про мешканців морів та океанів, жителів савани, та про пернатих наших друзів. Якщо зібрати усю серію, то можна наочно пояснити, що на кожному континенті є свої тварини і птахи. Кожен розворот супроводжується корисною інформацією та яскравою картинкою. Підтримати цікаве знайомство можна книгою «У зоопарку. Перші кроки» Каспарової Ю.В. Тут Ви знайдете кумедні коротенькі віршики про тваринок. Можна розглядати картинки і заодно вивчати вірші, цим самим розвиваючи пам'ять.

Книга «Зайчик кличе на обід!» навчить малюка, як потрібно поводитися за столом. І навіть, якщо ти зайчик, а не прекрасний рожевощокий малюк, то тобі все одно потрібно їсти не лапками, а вчитися користуватися ложкою. А книга «Навіщо чистити зубки?» запросить до «зубастої» подорожі, під час якої малюк разом із головними героями знайде відповідь на шукане запитання.

У віці від трьох років дитина починає відвідувати дитячий садок. Зараз багато психологів рекомендують екологічну адаптацію, що не травмує. Розібратися, що ж це за місце таке, і з чим його їдять допоможе книга «Що таке дитячий садок?». У ній ведмедик Лапка у легкій та грайливій формі розповість своїй господині дівчинці Тосі про це місце.

Окремо хочеться звернути увагу на асортимент вімельбухів. Це такі книги, де велика кількість малюнків і практично відсутній текст. Діти їх просто обожнюють. Причому найцікавіше, що вони підійдуть і дітям від 2 років, і навіть дорослим. Чим дрібніші картинки, тим цікавіше. Вімельбухи чудово розвивають фантазію, можна вигадувати свою історію, відштовхуючись від картинок. Розглядаючи вімельбух, у дитини обов'язково виникне мільйон запитань до дорослого, що чудово розштовхує сірі клітинки.

Чому варто обрати ranok.com.ua?

На нашому сайті чудовий вибір дитячих розвиваючих книг на будь-який запит. Наші книги навчать дитину чистити зубки, познайомлять із навколишнім світом, навчать складати логічні ряди, познайомлять із геометричними фігурами тощо. Ми завжди вам раді, та допоможемо своїми матеріалами відповісти на часті дитячі запитання.