Нон-фікшн

Нон-фікшн (non-fiction) – досить об'ємна категорія, яка поєднує літературні твори, в основу яких покладено перевірену та точну інформацію, на відміну від художньої літератури, де присутня вигадка.

Особливості літератури нон-фікшн:

- авторами книг, як правило, є експерти у своїх галузях, які діляться з читачами власним досвідом та знаннями, фактами та перевіреною інформацією, зібраною в результаті досліджень;

- подібна література призначена для широкої аудиторії читачів - як для фахівців різних областей, так і для читачів, які хочуть розвиватися, дізнатися нове та розширювати свій кругозір.

 

Яка література належить до напряму нон-фікш?

В інтернет-магазині Ранок представлений широкий вибір літератури нон-фікшн, а саме:

1. Бізнес-література від відомих українських та закордонних авторів, серед яких – успішні підприємці, бізнес-тренери та консультанти. У своїх книгах експерти діляться власним досвідом, аналізують кейси відомих компаній, дають цінні практичні поради та рекомендації. Бізнес-література охоплює такі галузі як:

- маркетинг, реклама, брендинг, побудова ефективних бізнес-стратегій;

- управління персоналом, корпоративна етика;

- підвищення ефективності продажів, клієнтоорієнтованість;

- діагностика та подолання проблем в управлінні;

- управління проєктами;

- майстерність комунікацій та переговорів;

- тайм-менеджмент, планування;

- розвиток лідерських якостей.

2. Книги з психології та особистого розвитку. Авторами таких книг є психологи, а також люди, які зіткнулися з різними труднощами, подолали їх та діляться власним досвідом із читачами. Подібна література допомагає:

- набути корисні навички, розвинути в собі певні якості характеру;

- знайти своє покликання, навчитися позитивно мислити;

- вивчити емоції та розвинути емоційний інтелект;

- знайти шляхи подолання депресії, нервових розладів.

3. Науково-популярні книги, які знайомлять читачів з цікавими фактами, дослідженнями, досягненнями та видатними діячами різних галузей: історії, світової політики, інформаційних технологій, генетики, еволюції, біології та нейробіології, фізики, хімії, освоєння космосу, мистецтва, психології.

4. Біографії видатних та впливових історичних особистостей, діячів культури, бізнесу, науки, спорту, політики, світу моди. Життєві історії відомих людей надихають, змушують замислитись і зробити багато важливих для себе висновків.

 

Чому краще купить нон-фікшн в інтернет-магазині Ранок

Своїм читачам ми пропонуємо широкий асортимент літератури нон-фікшн за найкращими цінами. Біографії відомих людей, книги з психології та особистого розвитку, а також науково-популярна та бізнес-література призначені для всіх, хто любить пізнавати нове, аналізувати інформацію, розвиватися та робити власні висновки. Для того, щоб купити книги нон-фікшн, достатньо оформити замовлення на нашому сайті. Ми виконуємо доставку в найкоротший термін. Також на нашому сайті діє зручна система оплати, в тому числі карткою єПідтримка. Приємних покупок!