Фантастика та фентезі

Видавництво «Ранок» пропонує своїм читачам - підліткам та дітям, а також їхнім батькам пройти невеликий тест, який покаже, чи потрібно книги з даного розділу додавати до свого кошику:

1. Хто написав серію книг про Гаррі Поттера? Варіанти відповідей: Толкін, Поттер, Ролінг.

2. Як називається книга, у якій прохід до чарівної країни можна було здійснити через шафу? Варіанти відповідей: «Гаррі Поттер і Таємна кімната», «Хроніки Нарнії», «Аліса в Задзеркаллі».

3. Хто такий Хоул із книги Діани Вінн Джонс? Варіанти відповідей: мандрівник, демон, чарівник.

4. Хто написав «Фантастичні звірі і де їх шукати?» Варіанти відповідей: Ролінг, Редмейн, Поттер?

 

Якщо нашому читачеві вдалося відповісти на всі запитання правильно, значить він є справжнім шанувальником даного напряму в літературі і наш розділ із фентезійними та фантастичними книгами абсолютно точно варто відвідати, щоб поповнити свою бібліотеку якісними зразками. Якщо ж наш читач не зміг з упевненістю відповісти на всі запитання, то видавництво «Ранок» пропонує зайти до розділу «Фантастика та фентезі» та підібрати кілька вдалих екземплярів для прочитання та ознайомлення.

Яку фантастику та фентезі пропонує підліткам та молоді «Ранок»?

Книги про Гаррі Поттера справжня класика жанру. Усі книги циклу переповнені магією. Кожна дитина мріє про суперможливості. І кожному хотілося б почуватися героєм і не дозволяти нікому себе кривдити. «От якби зараз цей неприємний тип взяв би, та й луснув» думала про себе кожна дитина, потрапляючи до некомфортної чи конфліктної ситуації. А у цих книгах усе це можливо. Можна мати дивних друзів, можна літати на мітлі, можна з боку дитини протистояти силі дорослого, можна навіть здобути лідерство, будучи особливим тощо.

Серія «Дика відьма» від Кобербьоль познайомитиме читача з дванадцятирічної дівчиною на ім'я Клара Ясен, на яку одного разу напав Чорний кіт. І з того дня її життя кардинально змінюється. Тепер Кларі треба якось освоювати власні нові здібності бути відьмою, інакше станеться біда. Серія книг підійде дітям віком від 12 до 16 років.

«Пригоди змія багатоголового» серія книжок для дітей від 12 років. Це книги, які занурять читачів у пригоди зі зміями, драконами та жар-птицями. А також навчать дітей цінувати дружбу та слухати своє власне серце. Заповіді Скелястого Світу свідчать: «Любов та повага до матінки Землі - понад усе». Це ще одна заповідь, якої має дотримуватися кожен.

«Аптека ароматів» від видавництва «Nasha idea» запросить читачів у гості на стареньку незвичайну віллу, де в повітрі літають дивовижні аромати, ніби пахне тисячами речей одночасно. Головна героїня Люці зі своїм молодшим братом Бенно виявляють у таємному приміщенні вілли полиці з безліччю різноманітних флаконів. Що ж за секретні рідини зберігаються всередині? Книга залишить у читача приємний післясмак, а точніше, післязапах.

Книги про фантастичних звірів одні з найвідоміших фантастичних книг сучасності. Сюжет знайомить читачів із молодим маго-зоологом, який доглядає та захищає магічних тварин. Але випадковість із заміною валіз переплутує усі плани і далі події розвиваються з блискавичною швидкістю. Книги були успішно екранізовані.

Чому варто звернути увагу на видавництво «Ранок»?

У розділі фентезійних та фантастичних книг видавництво «Ранок» зібрало найкращі зразки жанру з різних видавництв. Покупець точно зможе обрати для себе книгу до смаку. Високоякісний друк, тверда палітурка та колаборації із відомими художниками дозволять легко підібрати книги і на подарунки близьким.