Зошити. Блокноти

У цьому розділі можна придбати планувальники, нотатники, блокноти та зошити, а також анкети для друзів на будь-який смак. Планувальники та щоденники допоможуть оптимально розписати кожен день, тиждень тощо.

Які зошити та блокноти є на ranok.com.ua?

«Вишиванка моїх планів» серія неймовірно красивих блокнотів, розроблена для поціновувачів краси вишивки. «Ранок» об'єднали записну книжку та корисні факти про вишивку, попрацювавши над зручним форматом та структурою. Покупці матимуть змогу відчути всю силу української культури, її самобутність, етніку, що втілилися у візерунках на сторінках блокноту. Також «Ранок» пропонує серію «З Україною в серці» патріотичну продукцію, прикрашену символікою.

«Планувальник кота Інжира» недатований блокнот з репліками від кота, який любить «посипати» розумними порадами. Недатовані планери з цитатами від «Ранок» містять внутрішній блок із якісного офсету білого кольору, макет сторінок із цитатами та обкладинку зі стильним дизайном із еко-шкіри. «Заплануй порятунок планети» - еко-планер на пружині з планами та еко-настановами, на кшталт «сміття руйнує коралові рифи», «бережи ліс» тощо.

«Блокноти кота Інжира» - веселі помічники, в які можна записувати плани та ідеї, робити нотатки про важливі події. Серія щоденників «Мавка» із 6 варіантами обкладинок сподобається любителям мультфільму. Усередині - недатовані листи для записів, цікаві факти та рекомендації (ідеї як екологічно провести вільний час, інформація про зберігання дерев в Канівському природному заповіднику та про природні пам'ятки України тощо). Є доставка за кордон. Прекрасним придбанням стане недатований блокнот «Українська на щодень». Він розроблений для тих, хто хоче вдосконалити мову. На кожній сторінці міститься цитата від відомих діячів, анекдот, правила граматики на кожен день, інформація для запам'ятовування, етикет на щодень тощо. Наприкінці клична форма чоловічих імен та по-батькові, форма жіночих імен та зразки відмінювання числівників, усталені конструкції ділового стилю та складні випадки наголошування слів. «Блокнотик твого настрою. Creative book» серія блокнотів з наклейками для дітей від 5 років. Усередині знаходиться календар настрою, сторінка веселих чоловічків, картинки, що оживають від пензлів, місце для запису ідей, пам'ятних моментів та приводів посміятися. Серія «Блокноти крафт» від «Жорж» - блокноти, писати в яких одне задоволення. Обкладинка розфарбована в яскравий колір. Всередині крафт-папір, ламінація софттач. Любителям мистецтва сподобаються блокноти для записів з малюнками Дюрера, Малевича, з малюнками імпресіоністів або японськими гравюрами. Для тінейджерок – серія від «Vivat» «Записник для дівчинки», де можна записувати важливі події, таємниці та мрії, складати план тренувань, виробляти корисні звички тощо. Серія «Блокнот мандрівниці» допоможе спланувати поїздку.

Робочі зошити від «Ранок» мають високу якість офсетного паперу. Пропонуються у різних форматах. Школярам зручно придбати набори зошитів з обкладинками на вибір.

Покупці мають можливість придбати анкети для друзів. Всесвітньо відомі друзі Петсон та його кіт Фіндус також пропонують анкету. Це видання допоможе зберегти теплі спогади із дитинства. У книзі достатньо сторінок, щоб кожен зміг залишити інформацію про себе та намалювати малюнок.

Рекомендація від «Ранок»

Кожен день наближає нас до новорічних свят, весняних свят, днів народження. Блокноти та планери стануть відмінними подарунками, які точно знадобляться близьким. На нашому сайті можна знайти широкий асортимент даної продукції, обрати будь-яке наповнення та обкладинку. Раді пропонувати своїм покупцям високоякісну продукцію за найнижчими цінами.