Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Віднині й довіку

Віднині й довіку
Віднині й довіку
Віднині й довіку
Віднині й довіку
Віднині й довіку
Віднині й довіку
Віднині й довіку
Акція -20%
  • Можлива доставка за кордон
  • Від авторки бестселерів «NEW YORK TIMES»
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Віднині й довіку

320,00 грн
256,00 грн
До кінця залишилося:
00 дн.
00 год.
00 хв.
00 сек.
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: Ч1490015У
  • ISBN: 9786170982278
  • Вага: 0.46
  • Формат, мм: 145х210
  • Кількість сторінок: 368
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 16-20
  • Обкладинка: М'яка
225,00 грн
Купити
Додати в обране
Доступні формати:
icon
  • Код виробника: Ч1490027У
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 16-20
Анотація

Мати і хрещений батько Луни спеціалізуються на організації весіль уже багато років, тому дівчина виросла в оточенні кохання та розмов про вічність. Однак коли трагедія забирає в неї Ітана, перше справжнє кохання, Луна більше не чекає на своє «віднині й довіку». Її цинічні погляди на любов спантеличують нового знайомого Амброуза, якого мати дівчини найняла на літо в агенцію. Хлопець має намір повернути Луні віру в кохання, але у свій дивний спосіб. Вдасться це Амброузу чи дівчина назавжди залишиться із власними переконаннями?

Книжки для підлітків, які торкаються вразливих тем. Авторка, яка спеціалізується на літературі YA. Має близько 20 топових романів, відомих у всьому світі. Незабаром екранізація Нетфлікс.

Переклад - Малюга Д. М.

Читати повністю
Відгуки покупців
user @marifox.bonita
21.04.2024
Це історія розказує про тих, хто зневірився в коханні. Мама, у якій колись не вийшло і вона присвятила життя карʼєрі. І донька, яка після трагічного випадку втратила хлопця, якого кохала. Але те чарівне «віднині й довіку» дійсно існує ❤️ І ця книга дарує надію Звісно людина, яка працює організатором весіль, бачила, напевно, все, що тільки можливо 😄 І щирі сльози радості, хвилювання, віра, що це саме та чи той, хто на все життя. А через кілька років розлучення і все з самого початку. Тому, споглядаючи все це зі сторони, мимоволі наповнюєшся скептицизмом. Мені також зрозумілі почуття Луни. Хлопець, якого вона покохала, загинув. Відчуття відчаю, несправедливості, безсилля. Здається, ніби у тебе відібрали серце і тепер живеш самими спогадами. І ось тут криється те, що мене бентежить. Луна з Ітаном бачилася лише один день. В кінці зустрічі вони вже обмінялися «Кохаю тебе». А потім просте спілкування на відстані. І що це? Кохання з першого погляду чи підліткова поведінка? Адже ця її трагедія проноситься через всю книгу. І перші стр 200-250 ми точно навіть не знаємо, що саме сталося з Ітаном, лише здогадки. Що ще мені не сподобалося, так це беземоційність. Я люблю, коли історія кохання торкається твого серденька, коли метелики в животі. Ця ж книга не викликала у мене таких емоцій. Проте мені сподобалося описи весіль, їх організація, яке все це відбувається і що залишається за лаштунками. І сподобався Амброуз. Гарний хлопчина з добрим серцем. Та у мене є ще одна книга Сари Дессен. Я думаю, «Віднині й довіку» просто не моя історія, бо у мене взагалі інші погляди на кохання. І я впевнена, що не варто оцінювати творчість авторки лише по одній книзі. Тому продовжу з нею знайомство 😌
user @summer_is_lily
21.04.2024
За цією романтичною назвою і яскравою обкладинкою ховається купа весільних курйозів, літній вайб, собака, багато cups of coffee і трохи цинізму. У такій весільно-забембаній від постійних доручень атмосфері і вариться 17-літня Луна. Влітку, перед від'їздом до університету, вона допомогає мамі і хрещеному з організацією весіль. Нізвідки, тобто з вулиці, серед помічників у весільного братства з'являється Амброуз - ще та скалка в дупі, щоправда, потішна і, як виявилося, відповідальна скалка. Так все і починається. Зі скалки😁. Ну а продовжується парі, підколами, побаченнями. Фактично сюжет рухає втрата, яку дівчина пережила рік тому. Вона додає йому драми і контрастного тла. Далеко не новий прийом у книжках такого плану. Але мені подобається. Лінія з Ітаном ну така мені щемка була, що просто не вірилося в її завершення. Зате лінія з Амброузом - надихаюча і кумедна. Для мене це дуже комфортна, моя книга з хорошим фіналом. Книга з весільним настроєм і організаційним кіпішом. Усе, як в старих добрих фільмах про весільні переполохи, тільки на новий лад. І якщо ви шукаєте щось для ритму серця, тоді цей роман - у переліку пропонованих мною пігулок ❤️
user @roman_booklover
23.03.2024
Усі весілля, та й життя загалом, має свої стадії, і якщо ви досить розумні, то навчитеся насолоджуватися ними всіма. Втім, що справді мало значення - люди, які оточували тебе в таких моментах. А ще наші спогади, які ми зберігаємо глибоко в душі. " "Віднині й довіку" ✍️ Сара Дессен Знайомі з творчістю авторки? Мені подобається її стиль. Такі твори читаються дуже швидко і їх можна рекомендувати для відпочинку від важких буднів. Але попри легкість цей роман має глибокий зміст і сенс. Такі твори навіть можуть для багатьох стати зціленням та мотивацією до змін . Цей роман дуже цікавий і атмосферний . Попри , здавалось би, простоту сюжету, він психологічний, і такий динамічний, яскравий та насичений подіями, хоча тут немає якихось незвичайних карколомних пригод. Бо тут про життя, роботу, дружбу , а ще про право на другий шанс. Що сподобалося найбільше: ✅ Класні і дуже реалістичні та колоритні головні персонажі; ✅ Цікаві та яскраві другорядні персонажі ; ✅ Динаміка сюжету ✅ Цікавий фон, на якому відбуваються події, а це робота Луни помічницею весільної організатопки, ✅ Основний меседж. Доречі, незабаром цей роман буде екранізовано. Цікаво буде прочитати й інші твори авторки.
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Заощаджуй замовляючи разом
Правда про "Назавжди"
Сара Дессен
320,00 грн
Віднині й довіку
Сара Дессен
320,00 грн
640,00 грн
537,60 грн
Купити комплект
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги