Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
«Зворушливі книжки» — невелика порція любові і задоволення для кожного
28.10.2019
Що почитати?
    Що робити, якщо забув про мамин день народження? А як бути, якщо дуже-дуже хотів піти з татом на рибалку, але захворів? Такі важливі і складні питання. Що ж можна зробити?


 
   Маленькі діти часто потрапляють в ситуації, в яких їм потрібна допомога і підтримка. Будь-яка дрібниця здається величезною проблемою, що так складно вирішити. Ні для кого не секрет, що мама, тато та інші, як кажуть в психології, значущі дорослі є цілим всесвітом для маленьких дітей. Ми знайомимо їх з миром, показуємо межі та допомагаємо засвоїти правила: що добре, а що погано, що потрібно мити руки перед їжею, а їсти їжу потрібно виделкою або ложкою, а не цими ж помитими руками, що таке дружба, а що робити, якщо тебе образили ... Але найважливіше що повинна усвідомити дитина ще з самого дитинства, це те, що її люблять. Завжди і всяку. Бешкетну і слухняну, охайну і чумазу Це дає дітям упевненість і підтримку у дитинстві й у дорослому житті. Ми створили серію «Зворушливі книжки», щоб познайомити дитину з різними проявами любові, показати, як вона може проявляти свою любов, і що їй завжди раді.


 
   Маленький їжачок Григорик дуже любить солоденьке, гуляти з друзями, а ще маму з татом. Одного разу він забув про матусін день народження. Їжачок дуже зажурився і розхвилювався, адже він зовсім не хотів засмучувати маму, він просто ... забув. Що ж зможе показати мамі як сильно Григорик любить її? Оскільки малюк від усього серця хотів порадувати маму він знайшов той самий подаруночок, такий простий, такий щирий, який говорить: «Я люблю тебе, мамо!».


 
   А ще один наш герой ― пустотливий енотик Євгенка. Одного разу він почув такі жадані слова від свого тата: «Завтра ми йдемо з тобою рибалити!» Ооо! Маленький енотик дуже зрадів, адже він так давно чекав цього! Євгенка стрибав від щастя цілий день, він був такий радий… Але ввечері захворів. Лежачи під ковдрою засмучений малюк думав, що тато, так любить риболовлю, що звичайно ж ні за що її не пропустить. Тоді як йому, Єгоркові, доведеться сидіти вдома і пити гіркі ліки, замість того щоб як справжньому великому єноту рибалити разом з батьком. Дуже прикро і шкода себе стало енотику ... але якщо тато пообіцяв риболовлю, то вона обов'язково буде!


 
   «Зворушливі книжки» можна не тільки читати і розглядати, їх потрібно відчувати. Адже вони про любов і зроблені з любов'ю. Наші прекрасні автори Геннадій Меламед і Єва Сольська і художники Наталя Стешенко-Дядечко та Катерина Зотова точно знають як дарувати любов і турботу дітям, що вони і передали в своїх ілюстраціях і текстах. Вам залишилося тільки прочитати їх і нести ці почуття далі. Ці книжки подарують вашій родині зворушливі моменти, які так приємно проживати разом!

Іра Горянська
Помічниця провідного редактора
ВГ "МАГ"
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: