Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Безстрашно-карантинна книжка

Безстрашно-карантинна книжка
Безстрашно-карантинна книжка
Безстрашно-карантинна книжка
Безстрашно-карантинна книжка
Безстрашно-карантинна книжка
Безстрашно-карантинна книжка
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Безстрашно-карантинна книжка

Видавництво:
Час Майстрів
190,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: 009430
  • ISBN: 978-966-915-349-4
  • Вага: 0.32
  • Формат, мм: 170х215
  • Кількість сторінок: 104
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 9-12
  • Обкладинка: Тверда
  • Ілюстрації: ч/б
Анотація

Поглянь на карантин з гумором! Сила книги - вихід за рамки стереотипів
То треба йти до школи, то ні. Не можна поїхати відпочивати, сходити в кіно, погуляти з друзями. Вакцини то хвалять, то лають. Тепер головною рисою нашого життя стала невизначеність. Діти замкнені вдома, як тигри в клітці. Ми не можемо змінити ситуацію, але пропонуємо змінити ставлення до неї найприємнішим способом — за допомогою сміху. Ми не залишимо жодної дитини наодинці з Похмурим-Препохмурим Карантином у Темній-Притемній Кімнаті з Наглухо Зачиненими Дверима! Друже, ми з тобою! Приготуйся, починається рятувальна операція!

Дорослі сперечаються, чи корисні маски, чи нешкідливі вакцини, хто винен і що робити, переконують одне одного: «Ми всі помремо», «Це все брехня» або «Це світова змова» — і провадять у соцмережах священну війну до останньої краплі кави... Так дорослі виливають свої страхи, стрес і невпевненість у майбутньому. А що ж робити дітям і підліткам? Адже їм не легше. Рівна дорога їхнього життя, передбачувана до випускного класу, раптово перетворилася на американські гірки. Карантин наче схожий на канікули, але радості від нього нема. Друже, ми з тобою і допоможемо тобі!

Думка психолога
Діти, навіть дуже маленькі, наче найчутливіші у світі локатори, уловлюють зміни в настрої близьких дорослих і здатні самі підсилити їх у кілька разів. Вимушена й різка зміна обставин, життєвого укладу й певні обмеження під час пандемії та карантину б'ють по первинному відчуттю безпеки, передбачуваності, упевненості в майбутньому. Одним з методів терапії сильних переживань, страху, суму, гніву, які виникають у малят та підлітків, є використання гумору як способу їхньої трансформації. Фізіологічні зміни під час сміху, за даними низки досліджень, приводять навіть до зниження чутливості до болю, допомагають упоратися з агресією, адаптуватися в екстремальних умовах, підвищують ефективність лікування при різних захворюваннях, сприяють зміцненню імунітету. Крім того, у періоди тривалої ізоляції вдома діти іноді починають нудьгувати, рівень їхньої тривоги й деструктивна поведінка, відповідно, — зростати. Одним зі способів побороти нудьгу може стати легке розважальне читання. Ефективність пропрацювання складних тем навіть у жартівливій, комічній формі збільшується в рази, якщо це спільне читання дорослими й дітьми, де дорослий завжди може відповісти, обговорити переживання дитини, дати точнішу й правдивішу інформацію, підтримати емоційно. Відчуттю безпеки й спокою також сприяє створення родинних традицій, однією з яких може стати регулярне спільне читання.

Читати повністю
Відгуки покупців
#
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги