Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Чому Азії вдалося

Чому Азії вдалося
Чому Азії вдалося
Чому Азії вдалося
Чому Азії вдалося
Чому Азії вдалося
Чому Азії вдалося
Чому Азії вдалося
Чому Азії вдалося
Чому Азії вдалося
Чому Азії вдалося
Чому Азії вдалося
Чому Азії вдалося
Чому Азії вдалося
  • Світовий бестселер!
  • Найкраща бізнес-книга Financial Times
  • Книга року за версією Economist
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Чому Азії вдалося

Видавництво:
Наш формат
Очікується
330,00 грн
Додати в обране
  • Код виробника: 011766
  • ISBN: 9786178115319
  • Вага: 0.60
  • Формат, мм: 140х210
  • Кількість сторінок: 448
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Обкладинка: Тверда
Анотація

Книжка увійшла у список найкращих бізнес-книг Financial Times, стала книгою року за версією Economist, належить до переліку видань, які радить прочитати Білл Ґейтс.

У чому причина стрімкого економічного злету Китаю? Чому не можна беззастережно довіряти думці неоінституціоналістів? Де «золота середина» в керуванні економікою держави? На ці та інші питання шукає відповідь репортер Financial Times Джо Стадвелл. Він аналізує три головні складники успішної економіки: сільськогосподарську політику, промислове виробництво і розподіл фінансування. У прицілі авторської уваги Японія, Південна Корея, Тайвань, Індонезія, Малайзія, Таїланд, Філіппіни, В’єтнам і Китай. Аналізуючи бізнес цих країн, автор показує, що спрацювало в Азії, а що ні.
Автор показує, чому Китай, Японія, Тайвань і Південна Корея змогли досягнути динамічного розвитку, а інші — ні. Стадвелл наводить, здавалося б, простий рецепт успіху і причини, за яких він спрацював.

Людський розвиток на різних континентах ніколи не був сталим та одночасним. З цим фактом, звісно, погодяться як вчені, так і пересічні громадяни. Кожен континент  виходив зі своїх географічних, економічних, соціокультурних, релігійних та історіософських особливостей. Звісно, часи глобалізації, що почалися з ІІ половини ХХ століття і нині набрали особливих обертів, багато чого уніфікували та змінили. Зокрема, за останні сорок років можна вести мову про стрімкий розвиток держав Азії. Саме цим процесам присвячена книга Джо Стадвелла «Чому Азії вдалося». У ній автор системно аналізує динаміку промислово-економічного розвитку Японії, Китаю, В’єтнаму, Філіппін, Таїланду та так званих «азійських тигрів» (Південна Корея, Тайвань, Індонезія, Малайзія). Він проводить паралелі між цими країнами, фокусуючись саме на аспектах управлення економікою та таких її складниках як промисловість, сільськогосподарський сектор і фінансовий розподіл. В результаті ґрунтовного аналізу автор продукує справжній рецепт успішного розвитку та благополуччя. Більше того, підкреслює причини, за яких певна економічна модель може працювати в одній країні та зовсім буксувати в іншій.

Дана книга має величезну цінність. Вона стала бестселером, увійшла до рейтингу провідних міжнародних економічних та бізнесових журналів. Безумовно, вона зацікавить широку читацьку аудиторію. Це й фінансисти, економісти, бізнесмени, промисловці. При чому, не лише ті, хто зорієнтований суто на Азію, але й інші, котрі бажають в Азії повчитися.

Читати повністю
Відгуки покупців
#
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер