Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Дим

Дим
Дим
Дим
Дим
Дим
Дим
Дим
Акцiя | Електронна книга
  • Можлива доставка за кордон

Дим

Знятий з виробництва
  • Код виробника: Ч902006У
  • ISBN: 978-617-09-6746-6
  • Вага: 0.31
  • Формат, мм: 145х210
  • Кількість сторінок: 160
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 10-14
  • Обкладинка: Тверда
  • Тип видання: Паперова/електронна книга
105,00 грн
78,80 грн
До кінця залишилося:
00 дн.
00 год.
00 хв.
00 сек.
Купити
Додати в обране
Доступні формати:
icon
icon
  • Код виробника: Ч902243У
  • Мова видання: Українська
Анотація

Тринадцятирічний Клей живе у лондонських нетрях. Життя його могло йти незмінною течією: він міг продовжувати працювати золотарем, охороняти свою територію від інших таких самих банд та отримувати мудрі поради від прийомного батька Старого Сала.
Як виголошують усі афіші, серед номерів буде незвичайне видовище — останній вовк у всій Великій Британії! Клей опиняється перед вовчою кліткою. Дим, як він його називає, лютий і непідвладний, а методи приборкувачів — жорстокі і не людські. Віднині метою хлопця стає звільнити вовка та повернути додому — у дику природу.

Читати повністю
Відгуки покупців
user @bookssiks
27.06.2023
Тринадцятирічний Клей живе у лондонських нетрях. Життя його могло йти незмінною течією: він міг продовжувати працювати золотарем, охороняти свою територію від інших таких самих банд та отримувати мудрі поради від прийомного батька Старого Сала. Як виголошують усі афіші, серед номерів буде незвичайне видовище — останній вовк у всій Великій Британії! Клей опиняється перед вовчою кліткою. Дим, як він його називає, лютий і непідвладний, а методи приборкувачів — жорстокі і не людські. Віднині метою хлопця стає звільнити вовка та повернути додому — у дику природу. Вρᥲжᥱння: Це було класно. Насправді я боялася її брати через палітурку. Ця книга не розчарувала хоча в мене були менші надії. Книга дуже повчальна. І головний герой просто пушка💥. Цᥙᴛᥲᴛᥲ: "Всі рішення мають наслідки." Рекомендую її ВСІМ. Особливо тим, хто любить природу, ця книга для вас😘.
user @n.aassstia.bookk
12.06.2023
Розумієш, Клею, помилятися-це привілей людей, які мають сміливість діяти. І навпаки: ті, хто лише спостерігає, мають слабку ілюзію того, що вони зробили б краще.» у 1880 році в Лондоні проживає Клей, який заробляє на життя тим, що продає різні предмети, знайдені з товаришами на брудних берегах Темзи. одного дня у Лондоні стається сенсація. листівки цирку повідомляють: « Субота, 17 липня 1880 року вперше на публіці Північний Дикун Останній живий вовк Великої Британської!» Клей вирішує відвідати цирк, щоб побачити вовка. але побачене його дуже вражає, адже над тваринами знущаються та тримають в жахливих умовах. тому він хоче допомогти Диму, аби він жив на волі, у дикій природі. 🧷мої враження: дуже чудова книга, яка несе за собою важливу мету- диким тваринам в цирку не місце. твір показує лаштунки цирку та їх «гуманні» методи приборкування. також у книзі про довіру, дружбу і готовність прийти на допомогу. рекомендую прочитати кожному! ❤️‍🩹 оцінка: 10/10✍🏻
user Анна
26.01.2023
Дуже гарна книга, сину дуже сподобалась. Та й мені, чесно кажучи, теж. Рекомендую
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*