Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Книга вкрадених снів

Книга вкрадених снів
Книга вкрадених снів
Книга вкрадених снів
Книга вкрадених снів
Книга вкрадених снів
Книга вкрадених снів
Книга вкрадених снів
Книга вкрадених снів
Книга вкрадених снів
Акція -40%
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Книга вкрадених снів

390,00 грн
234,00 грн
До кінця залишилося:
00 дн.
00 год.
00 хв.
00 сек.
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: НЕ1599002У
  • ISBN: 9786170983350
  • Вага: 0.63
  • Формат, мм: 145х210
  • Кількість сторінок: 368
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 10-12
  • Обкладинка: Тверда
  • Ілюстрації: ч/б
Анотація

У Рейчел і Роберта нудне сіре життя. Власне, як і в усіх у країні Краснії, бо там править жорстокий криводушний президент. Він з’явився нізвідки й тепер контролює все. З ним немає сенсу боротися — лише життя згубиш. З ним немає сенсу говорити — позбудешся язика. Можна лише залишитися і страждати… або ж утекти.Та несподівано Рейчел і Роберт опиняються сам-на-сам із цілим світом, а з ними й страшенна смертельна таємниця. І коли діти розкривають правду, то розуміють: вони зроблять все, щоб вберегти її. Адже спасіння цілої країни в книжці! І не просто в якійсь книжці, а в таємничій «Книзі вкрадених снів», яку їхній батько-бібліотекар поцупив попри заборону. Чи вдасться дітям здійснити зухвалий план? Чи є в Краснії надія?

Перекладач - Анна Цвіра

Ілюстратор - Kristina Kister

Читати повністю
Відгуки покупців
user @zhanna_shkolna
04.03.2024
Є така країна - Краснія. І попри гарну назву, життя в ній сіре і позбавлене радості. А все через злого правителя, який не дає жителям нормально жити (нічого не нагадує?) Але Рейчел та Роберт можуть врятувати всю країну за допомогою «Книги вкрадених снів». Їх батько вкрав її з бібліотеки і Краснія має шанс на спасіння. Та чи зможуть Роберт та Рейчел зробити все можливе і не можливе для Краснії. 🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 І знову +1 у скарбничку обов’язково до прочитання з дітьми. Хоча тут вік кращий для сприйняття від 10 років, на мою думку. І однозначно ця книга підходить для підлітків та дорослих. Нам всім подеколи потрібні такі історії. Дуже повчальна, красива та динамічна історія. Я б назвала її навіть «кінематографічною». Прямо читаєш і думаєш - от таке кіно я б подивилась. 100% рекомендую для прочитання.
user @gortalochki
25.11.2023
Новинка для молодших підлітків, яку буде цікаво прочитати і дорослим. Цікаві паралелі спадають на думки самі собою… За це ми любимо сучасних авторів 🤓 «У Рейчел і Роберта нудне сіре життя. Власне, як і в усіх у країні Краснії, бо там править жорстокий криводушний президент. Він з’явився нізвідки й тепер контролює все. З ним немає сенсу боротися — лише життя згубиш. З ним немає сенсу говорити — позбудешся язика. Можна лише залишитися і страждати… або ж утекти. Та несподівано Рейчел і Роберт опиняються сам-на-сам із цілим світом, а з ними й страшенна смертельна таємниця. І коли діти розкривають правду, то розуміють: вони зроблять все, щоб вберегти її. Адже спасіння цілої країни в книжці! І не просто в якійсь книжці, а в таємничій «Книзі вкрадених снів», яку їхній батько-бібліотекар поцупив попри заборону. Чи вдасться дітям здійснити зухвалий план? Чи є в Краснії надія?» Книга зовсім не нагадує добру казочку. 🙄Сюжет цікавий, динамічний, пригоди захопливі та доволі небезпечні, є досить жорсткі та сумні моменти… Боротьба з диктатором не може бути простою 😒 Втім, розкішна обкладинка одразу натякає нам на присутність теплої, чарівної, магічної складової, що веде героїв вперед і надає сил ✨
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер