Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Комплект «Історії світу»

Комплект «Історії світу»
Акція -7%
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Комплект «Історії світу»

Видавництво:
Портал
Очікується
1 050,00 грн
976,50 грн
Додати в обране
  • Код виробника: КП3105
  • Вага: 1.60
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 3-8
  • Обкладинка: Тверда
  • Ілюстрації: Кольорові
Анотація

У комплекті:

Боги маїсу і шоколаду. Історії з Мезоамерики

Майя, ацтеки, інки — народи давньої, самобутньої Мезоамерики. Як вони жили? Маленькі герої книжки знають, як зробити каучуковий м'яч, вони ласують перченим шоколадом і доглядають лам. А ще — зовсім як сучасні діти — задираються із сестрами, не хочуть йти до школи, долають страх висоти. Відповіді ви знайдете у цьому виданні-«порталі».

Лерато означає любов. Історії з Африки

Як відчути далеку Африку? Наприклад, послухати її історії. Про дівчинку Лерато, яка відвідує традиційне весілля, рятується від чорної мамби — і помалу відкриває для себе, що таке любов. Про семирічного пастушка Амаду з племені водаабе — уже достатньо дорослого, щоб пройти ініціацію: сім днів і сім ночей наодинці пасти корів у савані. Про зебреня-альбіноса і його дружбу з маленьким зулусом, який теж вирізняється поміж дітей свого племені.

Чи вмієш ти дивитися на вишню? Історії з Японії

Ця книжка — передусім про відчуття прекрасного, про гармонійне співіснування зі світом і пошук внутрішніх цінностей. Про особливу атмосферу Японії та світогляд її жителів на яскравому історичному тлі. Як споглядати дерево, що поволі змінює барви? Яке горнятко гарніше — рівненьке й блискуче чи зліплене власноруч? Як почати цінувати кожну зустріч, адже другої такої може не бути? 

Унікальність книжок «Порталу» — в особливій системі, що допомагає дорослим знайти правильні слова для обговорення психологічних моментів з дітьми та глибше зрозуміти історичний контекст.

До кожного друкованого видання команда освітян, психологів та істориків розробила детальні бекґраунди за QR-кодами та ігрові закладки, що містять: історичні бекґраунди — відомості про історичний період від експертів-істориків; психологічний супровід — коментарі фахових психологів та рекомендації щодо обговорення важливих моментів, складних питань; запитання до тексту — система запитань, які допоможуть осмислено та глибоко пропрацювати текст разом з дитиною.

Читати повністю
Відгуки покупців
#
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги