Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Комплект «Мозаїка культур»

Комплект «Мозаїка культур»
Акція -7%
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Комплект «Мозаїка культур»

Видавництво:
Портал
1 140,00 грн
1 060,20 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: КП3102
  • Вага: 1.52
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 3-5
  • Обкладинка: Тверда
  • Ілюстрації: Кольорові
Анотація

У комплекті:

Ашик Омер

У Кримському ханстві, де палаци, мечеті й усякі дивовижі, жив талановитий та мрійливий хлопчик Омер. Проте у школі наставник сварив його за неуважність, а однолітки кпинили за мрійливу вдачу. Він усе не знаходив собі місця, та якось після щирої молитви поряд з хлопчиком з’явився музичний інструмент саз. І несподівано усі його слова почали складатися у вірші, а ті — в пісні, що линули мовби із серця, доповнені майстерною грою на сазі. Так почався шлях славетного кримськотатарського ашика — народного співця. Омер побачить півсвіту, а однак повернеться в рідний край.

Олениця біжить по морю

Велике переселення народів почалося, коли гуни витіснили готів на землях, що нині належать Україні. У візантійському літописі є легенда про оленицю, яка перейшла по мілині Азовське море, мимохіть підказавши гунам швидкий шлях до Криму. Це змінило історію Європи. Що та олениця могла б нам розповісти? Книга «Олениця біжить по морю » — це «швидка книжкова допомога» для пошуку відповідей на питання. Навіщо люди прикрашали човни різними фігурами? Чому про чужинців часто розповідають як про поганців, а незнайомців сприймають вороже? Відповіді ви знайдете у цьому виданні.

Стріла степу

Які забавки та мрії могли бути в дівчинки-сарматки, що жила багато століть тому в степах на півдні нинішньої України? Фаті стріляє так влучно, як її мама, відважна воїтелька. А ще — має схованку зі спостережним пунктом на старому дубі. Звідти одного разу вона й побачила норовливого скакуна, який став її вірним товаришем. Це зворушлива книжка про дружбу, випробування і втрати, що трапляються на життєвому шляху.

У саду сидів мудрець

Єврейський мудрець рабі Нахман оселився в Умані наприкінці життя. Малий Давид дуже мріє його побачити, та батько заборонив йому, щоб той не марнував час мудреця на дитячі пустощі. Від батька хлопчик знає, що рабі Нахман «великий». Такий великий, як дерево? Чи як найвище дерево? Та їхній песик Бейгл прокрадається крізь дірку в паркані в садок рабі Нахмана, і Давид слідує за ним. Так хлопчик опиняється в гостях у рабі. Їхня розмова не така поважна, як у дорослих, що шукають книжної мудрості, та рабі вдається вразити Давида величчю власної постаті.

Унікальність книжок — в особливій системі, що допомагає батькам знайти правильні слова для обговорення психологічних моментів з дітьми та глибше зрозуміти історичний контекст.

До видання команда освітян, психологів та істориків розробила детальні бекґраунди за QR-кодами та ігрові закладки, що містять: історичні відомості про історичний період від експертів-істориків; психологічний супровід — коментарі фахових психологів та рекомендації щодо обговорення важливих моментів, складних питань; запитання до тексту — система запитань, які допоможуть осмислено та глибоко пропрацювати текст разом з дитиною.

Читати повністю
Відгуки покупців
#
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги