Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Комплект «Українське цікавознавство»

Комплект «Українське цікавознавство»
Акція -7%
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Комплект «Українське цікавознавство»

Видавництво:
Портал
Очікується
1 155,00 грн
1 074,10 грн
Додати в обране
  • Код виробника: КП3104
  • Вага: 1.62
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 7-14
  • Ілюстрації: Кольорові
Анотація

У комплекті:

Українські диковиська

У давні-прадавні часи на місці майбутньої Одеси жили страуси, а в майбутньому Києві — крокодили. Не вірите? Упродовж тисячоліть змінювався клімат і ландшафт. Різні біологічні види з"являлися, видозмінювалися, переміщувались і вимирали. Ця книжка розповість про десятки доісторичних тварин, які жили на території сучасної України: від крихітних до велетенських, від геть чудернацьких до майже таких самих, що існують на Землі досі. 

Українські землі до українців. Як жили давні слов'яни

Що ми знаємо про давніх слов'ян? Ну, бачили кривобокі глечики в музеях і чули казочки про їхніх богів. А що про давніх слов"ян знають науковці? Звідки вони прийшли на ці землі, як воювали, чи бували рабами і чи самі мали рабів. Як будували свої халупки, видовбували човни з дубів, чому їли майже саму кашу, що ховали в скарбах і які їхні сліди можна віднайти в колядках. Про все це й не тільки розповідає авторка книжки — доступно й цікаво. Науково-популярне видання для середнього і старшого шкільного віку.

Українські скарби

Скарби бувають дивними — як-от бивень мамонта чи прадавня мотика. Бувають втраченими чи й зовсім вигаданими, і навпаки — знайденими дивовижним чином. Авторка зібрала цілу скриню історій про скарби, пов'язані з Україною, і не ховає її, а ділиться з нами. Обережно: після прочитання може з'явитися потяг до розкопок. Науково-популярне видання для молодшого і середнього шкільного віку.

Книги нон-фікшн покликані у нетривіальній формі розказати читачам про різноманітні явища, події та процеси. Книжки доповнені яскравими та стильними ілюстраціями, фотографіями, таблицями та інфографікою. Це цікавий сторітелінг на основі науково вивіреного історичного бекґраунду. Ваші діти зацікавляться історією і культурою України й світу у пригодах та захопливих оповідях!

Унікальність книжок — в особливій системі, що допомагає батькам знайти правильні слова для обговорення психологічних моментів з дітьми та глибше зрозуміти історичний контекст.

До видання команда освітян, психологів та істориків розробила детальні бекґраунди за QR-кодами та ігрові закладки, що містять: історичні відомості про історичний період від експертів-істориків; психологічний супровід — коментарі фахових психологів та рекомендації щодо обговорення важливих моментів, складних питань; запитання до тексту — система запитань, які допоможуть осмислено та глибоко пропрацювати текст разом з дитиною.

Читати повністю
Відгуки покупців
#
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги