Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Лото. ЗвiроBUS

Лото. ЗвiроBUS
Лото. ЗвiроBUS
Лото. ЗвiроBUS
Лото. ЗвiроBUS
Лото. ЗвiроBUS
Лото. ЗвiроBUS
Лото. ЗвiроBUS
Лото. ЗвiроBUS
Лото. ЗвiроBUS
Акція -15%
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Лото. ЗвiроBUS

Серія:
Лото
Видавництво:
Наочні посібники
210,00 грн
178,50 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: 10109128У
  • ISBN: 4823076150136
  • Вага: 0.16
  • Формат, мм: 210х215х40
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 3-5
  • Обкладинка: Коробка
Публікації по темі
Анотація

Лото – одна з найпопулярніших настільних ігор для школярів і дітей дошкільного віку. Лото «ЗвiроBUS» 100% сподобається малюкам.

Мета гри: допомогти звірятам доїхати додому. На жовтому автобусі їдуть тварини Африки, на червоному  – домашні, зеленому – тварини лісу, синьому – тварини холодних широт. Мерщій, вони чекають!

Набір містить:

  • 4 гральних поля,
  • 24 картки,
  • правила гри в лото
Читати повністю
Відгуки покупців
user Олена
06.03.2024
Дуже гарна, цікава гра. Хоч і вказаний вік від 3 років. Ми вже в 2 граємось із задоволенням. Якщо ваші дітки люблять тваринок і транспорт як ми , рекомендую придбати. Можна використовувати по різному картки, не лише як в умовах гри) Ми з допомогою карток згадуємо звуки тварин, з автобусами кольори. Карточки яскраві, тваринки цікаві, малюку подобається проводити час за цією грою.
user Ганна
22.03.2023
Чи грали ви разом зі своїми друзями в дитинстві в лото? Пам’ятаєте, наскільки це веселе, сповнене безлічі емоцій та вражень заняття? Сучасних дітей такими заняттями зацікавити нелегко, але серія лото від видавництва «Ранок» з цією задачею справляється добре. Принаймні, лото ЗвiроBUS викликало у моєї дитини чималий інтерес. Суть гри полягає в тому, щоб розмістити всіх тварин-пасажирів на свої місця в автобусі. Завдання ускладнюється тим, що на гральних полях потрібних тварин не намальовано, а зображено за силуетами. Дитині потрібно задіяти логіку, мислення, пам’ять, увагу, щоб знайти з-поміж 6 малюночків-зображень потрібну тваринку. Це одне з найлегших завдань, їх можна ускладнювати в залежності від бажання дитини: шукати потрібне зображення серед 12, 18 або усіх 24 карток. Разом із тренуванням зазначених пізнавальних процесів дитина тренується систематизувати предмети за кольором або тематично (бо серед зображень представлені домашні, лісові тварини тощо). Окрім цієї базової версії гри, дитині можна запропонувати й легші або складніші варіанти, опис яких міститься в інструкції. З цими іграми дитина може потренувати спостережливість, пам'ять, увагу, навчиться знаходити у предметів спільне та відмінне, помічати дрібниці в зображеннях, а дитина старшого віку розвиватиме фантазію, створюючи історії про тваринок. Також граючи з батьками або однолітками, дитина навчиться командній роботі, розвиватиме навички спілкування, моделювання ситуацій, вчитиметься правильно реагувати на перемогу та поразку. Всі елементи гри упаковано в невелику коробку. Картки невеликого розміру, зручні для дитячої долоньки, доволі цупкі, дитині складно порвати їх. Однозначно рекомендую лото ЗвiроBUS як варіант веселої та корисної гри спільно з батьками чи друзями!
user Олена
30.11.2021
Гра корисна, цікава, яскрава, зроблена дуже якісно, ​​упакована у практичній коробці. Розвиває у дітей уважність, зорову пам'ять та посидючість.
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер