Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Ловець у житі

Ловець у житі
Ловець у житі
Ловець у житі
Ловець у житі
Ловець у житі
Ловець у житі
Ловець у житі
Ловець у житі
Ловець у житі
Ловець у житі
Ловець у житі
Акція -10%
  • Можлива доставка за кордон
  • Світовий бестселер!
  • У ТОП 100 найліпших творів за версією Time!
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Ловець у житі

Видавництво:
Book Chef
200,00 грн
180,00 грн
До кінця залишилося:
00 дн.
00 год.
00 хв.
00 сек.
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: 011273
  • ISBN: 9786175481127
  • Вага: 0.26
  • Формат, мм: 130х200
  • Кількість сторінок: 240
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Обкладинка: Тверда
Анотація

Історію життя Голдена Колфілда — проблеми дорослішання, підліткова туга та бунтарство — 2005 року додали до списку 100 найліпших англомовних творів за версією Time, Modern Library та багатьох інших читацьких списків. Публікацію та поширення твору часто намагалися заборонити через суд, пояснюючи це вільним вживанням ненормативної лексики та описами сексуальних сцен, що тільки посилювало бажання кожного підлітка дістатися рядків цієї книги.

Тематика дорослішання, вікової трансформації «дитина-підліток-юнак» є неабияк популярною в світовій літературі. Їй присвячені різні твори, що відрізняються психологізмом, глибиною занурення у внутрішній світ головного героя. Безперечно, одним із канонічних (навіть культових!) творів даного напрямку є «Ловець у житі» — роман Дж. Д. Селінджера, вперше опублікований у 1951 році. Це історія дорослішання, яка розповідає про Холдена Колфілда, хлопчика-підлітка, якого виключили з підготовчої школи.  Намагаючись знайти себе та своє місце у світі, той відправляється у подорож Нью-Йорком, осмислюючи дорослий світ навколо нього. 

Роман відомий своїм унікальним стилем оповіді, який характеризується відвертим і часто цинічним голосом Холдена, а також темами підліткового віку, самотності та втрати невинності. «Ловець у житі» вважається класикою американської літератури ХХ століття, і його вплив на масову культуру відчувається й сьогодні. Публікацію та поширення книги дуже часто намагалися заборонити через суд, бо вважали її проявом вільного вживання ненормативної лексики та ницості. Проте часто змінюють, як змінюється і сприйняття літератури. І от уже в 2005 році книга увійшла до списку 100 найліпших англомовних творів за версією Time.

Дж. Д. Селінджер (1919–2010) — американський письменник, знаний романом «Ловець у житі», а також своїм відлюдництвом. Його останній твір опубліковано 1965 року; а останнє інтерв’ю він дав аж 1980 року. Зростаючи на Мангеттені, Селінджер почав писати оповідання ще у середній школі й устиг опублікувати кілька з них на початку 1940-х перед тим, як його призвали до армії. Відслужив два роки на фронтах Другої світової війни. У той період народився роман «Ловець у житі», який дуже скоро зажив світової слави. Його знаменитий роман може викликати різні емоції, іноді навіть дуже полярні. Проте він не залишить своїх читачів байдужими.

Читати повністю
Відгуки покупців
#
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги