Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

МАВКА. Берегиня Лісу (за сценарієм мультфільму)

МАВКА. Берегиня Лісу (за сценарієм мультфільму)
МАВКА. Берегиня Лісу (за сценарієм мультфільму)
МАВКА. Берегиня Лісу (за сценарієм мультфільму)
МАВКА. Берегиня Лісу (за сценарієм мультфільму)
МАВКА. Берегиня Лісу (за сценарієм мультфільму)
Акція -25%
Хіт
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

МАВКА. Берегиня Лісу (за сценарієм мультфільму)

550,00 грн
412,50 грн
До кінця залишилося:
00 дн.
00 год.
00 хв.
00 сек.
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: ЛП902256У
  • ISBN: 9786170981950
  • Вага: 0.70
  • Формат, мм: 190x245
  • Кількість сторінок: 192
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 5-8
  • Обкладинка: Тверда
  • Ілюстрації: Кольорові
Публікації по темі
Анотація

Текст та ілюстрації створено за мотивами мульфільму "Мавка.Лісова пісня". Друкована версія може відрізнятися від анімаційного фільму.

Ці події відбулися багато десятиліть тому на українській землі, за Темною Горою у прадавньому Магічному Лісі, сповненому таємниць і містичних загадок. Завдяки авторам сучасного неймовірного мультфільму читач має можливість ознайомитись з дивовижною історією за мотивами твору Лесі Українки та української міфології.

Читати повністю
Відгуки покупців
user Олена
11.06.2024
Прекрасна книга для дітей за мотивами мультика. Це дуже гарна ідея. Дитина взахваті. Ми мультик дивимось часто, а тепер з книжкою частіше буваємо разом з улюбленими героями. Яскраві ілюстрації. Чудова історія про друзів, різні лісові істоти, тваринки, персонажі. Справжній мед для малечі ця книга. Її хочеться постійно читати, роздивлятись та поринати в казковий світ. Безмежно дякуємо за цю історію, за цей світ Мавки та її друзів. Вона завжди поруч. 💚💚💚 Дуже любимо Мавку, дякуємо Ранок.☀️🫶🏻🌿
user @mariia.shovkovskaia
28.05.2024
Це казкове видання не хочеться випускати з рук книга оформлена фантастично, виглядає дивовижно, ілюстрації немов живі. Мавка — добра й наївна лісова німфа, прокидається із зимової сплячки та пробуджує усе живе в лісі. У село, поруч із лісом, приїжджає Килина, що представляється дочкою власника лісопильні. Вона пропонує за великі гроші пройти за Чорну гору. Однак за повір'ями там живе нечисть, тож ніхто з селян не погоджується, окрім Лукаша — сільський музикант, потребує грошей, аби купити ліки для хворого дядька Лева. Трохи втомившись від пошуків листка у чарівному лісі, Лукаш вирішує зіграти на сопілці. Цю мелодію чує Мавка, яка збиралася налякати його і вигнати з лісу. Однак почувши мелодію, зачаровується нею. Лукаш розповідає Мавці та шумнику Гуку, що йому потрібен листок, аби отримати гроші та купити на них ліки для дядька. Натомість Мавка запевняє Лукаша, що для порятунку дядька потрібен не листок, а крапля джерельної води, яку вона дала. У вдячність за це Лукаш дає слово Мавці зіграти на сопілці ще раз. Між ними зав'язуються теплі почуття. Аби не натрапити на Лісовика, Лукаш, замаскований під виглядом родича Гука, змушений був потрапити на обрання нового Хранителя. Первісні духи природи обирають - Мавку, яка допомагає Лукашу втекти з чарівного лісу після його викриття. Килина налаштовує селян проти магічних лісових створінь. Починається страшна битва, під час якої Мавка, закликає Того, що у Скелі Сидить, дати іскру праведної люті, яка дозволяє вигнати озброєних селян із лісу. Натомість платою за іскру стає Мавчине життя, а її свідомість потрапляє у Небуття. Тим часом Гук, жабокиць Квусь та пес Шусть рятують Лукаша, якого Килина наказала втопити у підвалі власного маєтку. Лукаш перемагає Фрола. Завдяки музиці Лукаша та спільній пісні селянам вдається розбудити Мавку, зупинити вогняну бурю та врятуватися. «Єдина магія, яку ми, люди, маємо, — це любов» — завершує Лукаш. Між світом людей і світом міфічних лісових створінь встановлюється мир!
user Інна
15.03.2024
Книга дуже гарна. Багато яскравих ілюстрацій з мультфільму. Дитина щаслива, адже обожнює Мавку.
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер