Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Мішура. Дівчата, які придумали Різдво

Мішура. Дівчата, які придумали Різдво
Мішура. Дівчата, які придумали Різдво
Мішура. Дівчата, які придумали Різдво
Мішура. Дівчата, які придумали Різдво
Мішура. Дівчата, які придумали Різдво
Мішура. Дівчата, які придумали Різдво
Мішура. Дівчата, які придумали Різдво
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Мішура. Дівчата, які придумали Різдво

290,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: Ч902140У
  • ISBN: 978-617-09-7467-9
  • Вага: 0.45
  • Формат, мм: 145х210
  • Кількість сторінок: 304
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 10-13
Анотація

Чому весь світ вирішив, що Санта Клаус — чоловік? Це велике непорозуміння! Сідай разом із Бланш Клаус та її вірною подругою в сани, щоб дізнатися, як з’явилося Різдво та ким насправді є всім відомий сивобородий дідусь! Ця казка про дружбу, пікніки двох цілеспрямованих дівчат у снігопад! «Мішура. Дівчата, які придумали Різдво» — чудова святкова пригода, яка порадує навіть найзатятішого Ґрінча.

Читати повністю
Відгуки покупців
user @dmytro_childrens_books
22.01.2024
Мабудь, весь січень, ще буду публікувати різдвяні книжки. Бо на вулиці зима в нас ще не почалась, от тільки обіцяють, тому і настрій буде зимовий і час перечитати улюблені книжки під сніжок за вікном. Сьогодні познайомлю вас з дуже класною книжкою! "Мішура дівчата які придумали Різдво" Шибель Паундер А що, як Санта, це не чоловік, а дівчина? Уявіть собі таке. В книзі ми познайомимось з дівчатами Бланш та Рінкі, які познайомились під час пиріжкового пікніка і стали найкращими подругами. До цього у кожної з них було не дуже весела Різдво. Бланш, не любила Різдво, бо була самотня, а Рінкі жила на вулиці і була сиротою. . . Якась сивоволоса бабуся, подарувала Бланш ялинкову кульку, і вона виявилась магічною. Завдяки ній, дівчата потрапили до казкової країни де живуть ельфи і панує дух Різдва. В них з'явилась ідея, зробити дітям подарунки, але як дізнатись, що саме їм хотілось би ? Вони придумали надіслати дітям новорічні листівки, з запитанням, що саме їм хотілось би отримати на свята. І коли почали приходити відповіді, дівчата взялись до роботи, а ельфи їм допомагали. . . В книзі дуже багато пригод, сюжет непередбачуваний. Історія яка навчить вірить в дива. . Книга мені надзвичайно сподобалась, я вважаю, що тут підіймаються дуже важливі теми. Відстоюються права жінок. ( Рінки, щоб заробити грошей, мала перевдягатись в чоловіка, щоб її пустили туди). Також, я переконався вкотре, що дружба - це те, без чого неможливо. Бо друзі нас підтримають, розвеселять, скажуть тепле слово. Ця книга дуже добра бо немає поганих подій, немає злодіїв, немає негативу. І ще я хотів би сказати, що для своєї мрії,треба дуже багато робити, бо інакше нічого не вийде. Мені дуже сподобалась, я читав з великим задоволенням і вам щиро раджу.
user @borodina_dariya
19.01.2024
Ви впевнені, що знаєте все про головного різдвяного персонажа? Про сивобородого дідуганя, опецькуватого добряка, який приносить подарунки? Та облиште! Як щодо альтернативної історії? Раптом Санта - це тендітна дівчина, і саме їй ми завдячуємо чарівному святу? Вибух мозку, еге ж. Але запевняю вас: історія, що чекає вас на сторінках книги "Мішура" настільки захоплива, що ви геть-чисто забудете все, про що торочили всі різдвяні казочки! Це була моя спонтанна імпульсивна покупка, яка перевершила всі очікування. Першу частину книги читала старшенька і щоразу переповідала все нові і нові шалені повороти історії. Але дочекатись переказу фіналу від доньки просто було не сила, настільки це було цікаво. І далі книгу я просто проковтнула. Неймовірно. Захоплива. Історія. Дуже детальний опис життя тих(!!), кого тепер звуть Санта Клаус. Просто моє відкриття і цілковите захоплення. На вік 9-10+ буде ідеально. І так - дівчата рулять. Після прочитання ви в цьому ще раз упевнитесь)
user @masha_yasha_knigi
27.12.2023
✔️В похмурому і холодному Лондоні жила дівчинака з білосніжним волоссям, вона ненавиділа Різдво і мала ім‘я Бланш Клаус. Ненависть була зумовлена самотністю, дівчинка не мала з ким справити свято і не могла дочекатися, коли воно скінчиться. Одного такого ненависного Різдва їй подарували червону кульку, яка змінить її життя. Ні, не так, життя змінить сама Бланш. А все тому, що вже за рогом на неї чекає улюбленець, справжня дружба і неймовірні пригоди. . Книга захоплююча і непередбачувана, в кінці навіть майже довела до сліз. Історія, яка навчить вірити в дива. А ще покаже, що саме собою нічого не стається і часом, треба прикласти дуже багато зусиль, щоб мрія справдилась.
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер