Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Оцінка нейромоторної підготовки до навчання

Оцінка нейромоторної підготовки до навчання
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Оцінка нейромоторної підготовки до навчання

199,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: Н902056У
  • ISBN: 9786170977564
  • Вага: 0.24
  • Формат, мм: 210x290
  • Кількість сторінок: 96
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Обкладинка: М'яка
Анотація

Чимало дітей у загальноосвітніх школах має труднощі у навчанні через нейромоторну незрілість. Незважаючи на те, що існує кілька розвивальних рухових програм, унікальність моделі, розробленої в ІНФП, полягає в тому, що її ретельно оцінили під час досліджень і на практиці. Вона постійно виявлялася більш ефективною для вдосконалення нейромоторних показників, ніж інші загальнорухові програми.
Книгу «Оцінка нейромоторної готовності до навчання» написано на основі навчального посібника, що використовується як частина популярних навчальних курсів ІНФП, які є фундаментом загального підходу ІНФП. Книга містить інформацію, що зазвичай пропонують до уваги лише під час програм навчання спеціалістів.
Посібник складається з чотирьох розділів. У першому розділі (Вступ) авторка розкриває суть нейромоторної незрілості та причини її виникнення. У другому наведено тести для оцінювання ключових рефлексів і зорового сприйняття у дітей 4-7 років; у третьому — дітей від 7,5 років і старше. У четвертому розділі детально викладено повну розвивальну рухову програму, розроблену для використання як у класах, так і в невеликих групах протягом одного навчального року.

Читати повністю
Відгуки покупців
user Олена
16.09.2023
Дякую за швидкість доставки. Книга дуже змістовна і не аби як допомагає в роботі! Дякую!
user Тетяна Шпеник
14.09.2023
Дуже вдячна за оперативність і допомогу в оформленні замовлення. Книга - дуже цінний посібник для фахівців і батьків, які бажають, щоб дитина була здоровою і досягала успіхів у навчанні!
user Марина
06.09.2023
Ця книга є дуже важливою для педагогів, логопедів і батьків, адже має інформацію про те, що нейромотрний розвиток дитини є фундаментом для її успішного навчання. Коли дитина має труднощі з концентрацією увагу, з опанування навичок читання, письма, математичних, то важливо її підтримати не лише на педагогічному рівні, але й через фізіологію за допомогою спеціальних вправ. Дякую видавництву за те, що робите доступними для українських педагогів і батьків професійну доказову літературу.
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер