(057) 727 70 90
(067) 546-53-73
(066) 332-97-99
(073) 442-39-26
(097) 053-26-73 
з 8-30 до 21-00 (пн-сб)
Зателефонуйте мені
УКР.Мова
РУС.Язык
Змінити мову сайту
Basket
0
123-ДНВ132
Організація харчування дітей у ЗДО
Швайка Л.А.

Організація харчування дітей у ЗДО

Швайка Л.А.

Код:123-ДНВ132

Кількість сторінок:192

Формат, мм:10х10х145

Weight:0.1400 кг

Обкладинка:М'яка

Мова видання:Укр.
Поділитися:
Анотацiя
Заклади освіти мають розробити, увести в дію та працювати за НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points) — системою управління безпечністю харчових продуктів. На допомогу керівнику ЗДО ми створили посібник, у якому містяться усі нормативно-правові документи та зразки ведення документації щодо впровадження системи безпечного харчування.
На сторінках посібника запропоновано:
- Перелік нормативно-правових документів щодо організації харчування дітей у ЗДО.
- Орієнтовні зразки ведення документації.
- Орієнтовну картотеку страв.
- Зразки оформлення документації.
- Програми-передумови.
- Особливості складання двотижневого меню за сезонами в умовах ЗДО.
Turn Expand
Вiдгуки (1)Залишити вiдгук

Елена

05 Квiтня, 202114:59

Дуже дякую. Книгу отримала вчасно, книга містить багато матеріалу для роботи в дитячому садку. Рекомендую брати.

Turn Expand
Залишити вiдгук
обновить
Оновити
Поля з (*) є обов’язковими для заповнення.