Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Про мишей і людей

Про мишей і людей
Про мишей і людей
Про мишей і людей
Про мишей і людей
Про мишей і людей
Про мишей і людей
Про мишей і людей
Про мишей і людей
  • Можлива доставка за кордон
  • Світовий бестселер!
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Про мишей і людей

150,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: 011274
  • ISBN: 9786175481219
  • Вага: 0.20
  • Формат, мм: 130х200
  • Кількість сторінок: 112
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Обкладинка: Тверда
Анотація

«Про мишей і людей» Джона Стейнбека - це класика американської літератури, яка досі зачаровує і захоплює читачів своєю неповторною атмосферою і проникливістю. Головні герої книги - двоє волоцюг, Джордж і Ленні, які шукають заробітку в часи Великої депресії. Автор розповідає про їхні спроби здійснити свою мрію про власну землю та господарство, а також про трагічний кінець цієї мрії. Стейнбек чудово змальовує життя на фермі, використовуючи в основному діалоги між героями. Він показує життя простих людей, їхні мрії, надії та бажання, що здаються недосяжними в скрутні часи.

Книга «Про мишей і людей» також розповідає про трагедію кохання, про неправильне розуміння інших людей, а також про жорстокість світу, де здійснення мрії може призвести до катастрофічних наслідків. Вона змушує нас зупинитися та задуматися про власне життя. Книга викликає різні, досить змішані емоції. Ми і співчуваємо героям, і, разом з тим, замислюємося, наскільки наше життя залежить від наших вчинків. З одного боку, звісно, є речі, котрі ніби диктуються нам згори, доля неначе ставить нас перед доконаним фактом. З іншого боку, чи свідчить це про те, що треба бути суто фаталістом? Напевно, ні, адже за власну долю все ж таки варто боротися.  

Завдяки своєму неперевершеному стилю та чуттєвій глибині, ця книга залишається важливою віхою творчості письменника, яку варто прочитати кожному, хто цікавиться американською літературою. Рекомендуємо її всім, хто хоче отримати більше знань про людську природу та суспільство, а також хто цінує класику світової літератури. 

Читати повністю
Відгуки покупців
user Оксана
19.12.2023
Повість Джона Стейнбека ,,Про мишей і людей '' залишила по собі гіркий післясмак. Двоє друзів вештаються у пошуках заробітку. Один з них нетямущий, він час від часу потрапляє у халепу. Другий повсякчас намагається врятувати його від неприємностей. В них одна мрія на двох - назбирати грошенят,придбати клаптик землі та господарювати. Але їх мрії не судилося здійснитися. Один з чоловіків ненавмисне скоює страшний злочин - вбиває людину. Інший,розуміючи що другові не вдасться залишитися непокараним, був змушений позбавити його життя. На мій погляд, ця повість не тільки про жорстокість світу, про нездійсненну мрію, про те,що іноді життя залишає людину сам на сам перед складним вибором. Але,все одно, не треба зраджувати своєї мрії. Вона допомогає людині не зневіритися, не впасти у відчай, не втратити сенс життя.
user Оксана
17.12.2023
Повість Джона Стейнбека ,,Про мишей і людей'' залишила по собі післясмак гіркоти. Як на мене,ця повість не тільки про недосяжку мрію,про жорстокість світу. Ця повість ще про складні обставини життя,що не залишає вибору. Двоє друзів вештаються Амерікою у пошуках заробітку. Один з них нетямущий, він час від часу потрапляє у халепу. Ціх зовсім різних чоловіків об'єднує мрія - назбирати грошенят,придбати клаптик землі та господарювати. Але їх мрії не судилося здійснитися... Один з чоловіків ненавмисно скоїв страшний злочин - вбив людину. Інший,розуміючи що другові не вдасться залишитися непокараним,змушений був позбавити його життя.
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги