Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Ретрит

Ретрит
Ретрит
Ретрит
Ретрит
Ретрит
Ретрит
Ретрит
Ретрит
  • Можлива доставка за кордон
  • Бестселер «The New York Times»
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Ретрит

Видавництво:
Артбукс
450,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: 011181
  • ISBN: 9786175230435
  • Вага: 0.45
  • Формат, мм: 150х220
  • Кількість сторінок: 448
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Обкладинка: Тверда
Анотація

Довгоочікуване продовження «Санаторію»!

На острові біля девонського узбережжя відкрився сучасний відпочинковий комплекс — справжня ідилія, місце, де можна забути про турботи й набратися сил. Втім, на цьому острові є й сумнозвісна скеля Смерті, де колись діяв маніяк-убивця. Подейкують, що ця місцина проклята. Під павільйоном для йоги знаходять тіло жінки — схоже, стався нещасний випадок, і вона розбилася. Але незабаром детективка Елін Ворнер з’ясовує, що ця жінка взагалі не мала тут бути. Що довше Елін перебуває на острові, то більше таємниць зринає навколо. І коли під водою знаходять ще одну жертву, вона починає підозрювати, що всі чутки про цей острів — правда. Схоже, історія повторюється, і він знову збере свою криваву данину…

Продовження історії детективки Елін Ворнер, з якою читачі познайомилися в «Санаторії». Моторошно-захоплива історія, яка не відпускатиме вас від першої сторінки аж до останньої.

Справжній подарунок для поціновувачів романів у стилі Агати Крісті.

Читати повністю
Відгуки покупців
user marianna_Vasylenko
15.09.2023
Читаю книги авторки по схемі: перших 50 сторінок заставляю себе читати, а потім два вечори мене не можливо відірвати))) і не питайте мене чому так.⠀ ⠀ Події розвиваються на мальовничому острові в ультрасучасному готелі LUMEN на вершині гори (скали Смерті). Я хоч боюся води, але мене захопило розслідування з головою.⠀ ⠀ Елін Ворнер прибуває на острів разом з своїм напарником Стідом, він до речі виявився хорошим і порядним хлопцем, навіть більш позитивним героєм ніж хлопець Елін Вілл.⠀ ⠀ Тут не обходиться без сімейних таємниць гостей острова: трьох сестер Беа, Ханни, Джо, кузини Маї та їхніх кавалерів. Ще раз переконуюсь, що таємниці вбивають, а мовчання наносить ще гірші рани.⠀ ⠀ Дійових осіб багато, взаємини між ними складні і заплутані, але обіцяю плутанини не буде. Також ми дізнаємось який же стосунок до цих жахливих злочинів має Вілл і його старша сестра Фарра, яка працює в готелі, а він як не дивно доклав руку до проекту.⠀ ⠀ Винні люди чи містична зла енергетика острова?⠀ Помста приходить з людським обличчям чи Скеля смерті зводить старі рахунки ?⠀ Чи будуть покарані винні у злочинах давніх часів ?⠀ ⠀ Окреме дякую авторці за стиль написання, поряд з детективним ланцюжком розслідування подій не останнє місце займають описи природи острова і стихійних бурь. Це було настільки реалістично читати, здавалося вода від зливи бє просто з книги і може навіть прилетіти зламане дерево.⠀ ⠀ Я точно не з боягузів,тому я би з радістю пішла досліджувати острів і печери сховані в товщі гори. Я би ходила всюди лиш би подальше від води, від реальної небезпечної загрози, коли кругом водна глибінь, а ти на ньому крихітний острів відрізаний від континенту.⠀ Елін мені тут відкрилась як професіонал, вона день в день бореться з власним страхами і демонами, докладає титанічних зусиль, щоб доказати відділку і собі, що здатна повернутись до роботи і працювати над складними справами. Її напарник Стід стає для неї опорою і підтримкою, разом вони докопаються до істини.
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги