Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Свідоме батьківство: як глибоке розуміння себе допомагає виховати успішних дітей

Свідоме батьківство: як глибоке розуміння себе допомагає виховати успішних дітей
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Свідоме батьківство: як глибоке розуміння себе допомагає виховати успішних дітей

Видавництво:
Свічадо
340,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: 010917
  • ISBN: 9789669384966
  • Вага: 0.40
  • Формат, мм: 150х210
  • Кількість сторінок: 272
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Обкладинка: Тверда
Анотація

Батьківство – найважливіша робота у світі, і ця книжка робить її зрозумілішою та легшою. Вона дає нагоду поміркувати над тим, як виховували нас у дитинстві, залишити те, що діє, і знайти нові підходи до виховання власних дітей. Життєві ситуації, вправи для кращого розуміння себе, підсумки наукових досліджень допоможуть переосмислити свій колишній досвід, його вплив на те, ким ми стали сьогодні та як ми можемо впливати на розвиток наших дітей.

«Свідоме батьківство. Як глибоке розуміння себе допомагає виховати успішних дітей» - це книга, яка допоможе батькам зрозуміти себе і своїх дітей. Вона не просто дає поради щодо виховання, але також підводить батьків до зрозуміння власної особистості та її впливу на стосунки з дітьми. Автори пропонують читачам багато вправ для самопізнання та розвитку, які допоможуть знайти нові підходи до виховання дітей. Вони стверджують, що свідоме батьківство починається зі свідомого самовідчуття і розуміння власної поведінки, вірувань і цінностей. Книга містить безліч прикладів з реального життя, які допомагають зрозуміти, як взаємодіяти з дітьми в різних вікових категоріях. Автори розглядають батьківство як неперервний процес взаємодії, що потребує уваги та турботи. Вони також дають поради щодо того, як підтримувати розвиток дитини та не зупинятися на досягнутому.

«Свідоме батьківство» - це цінна книга для батьків, яка допоможе їм зрозуміти важливість розвитку власної особистості та свідомих стосунків з дітьми. Вона містить безліч корисних порад і вправ, які допоможуть батькам покращити якість стосунків зі своїми дітьми та розвивати їх під час всього життя. Безперечно, це видання вимагає вдумливого читання та глибокого усестороннього аналізу. 

У книжці вдало поєднано клінічний досвід відомого психіатра та глибоку мудрість дитячого педагога. Разом Д. ДЖ. Сіґел і М. Гарцел крок за кроком аналізують батьківство, щоб виявити справжню природу стосунків, яка є в їхній основі.

Читати повністю
Відгуки покупців
#
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги