Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Тюремна цілителька. Книга 1

Тюремна цілителька. Книга 1
Тюремна цілителька. Книга 1
Тюремна цілителька. Книга 1
Тюремна цілителька. Книга 1
Тюремна цілителька. Книга 1
Тюремна цілителька. Книга 1
Тюремна цілителька. Книга 1
Новинка
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою
  • Від автора бестселерів!

Тюремна цілителька. Книга 1

490,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: Ч1757001У
  • ISBN: 9786170984708
  • Вага: 0.68
  • Формат, мм: 145х210
  • Кількість сторінок: 512
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 16-20
  • Обкладинка: Тверда
  • Ілюстрації: ч/б
Публікації по темі
Анотація

Перша частина трилогії розгортає перед читачем світ похмурої тюрми Заліндов, де в’язні мають дуже мало прав, живуть у нестерпних умовах, проте все ж намагаються лишатися людьми. Ківа Мерідан допомагає кожному, хто цього потребує, бо вона тюремна цілителька. Та коли до лазарету потрапляє загадковий юнак, а за ним – бунтівна королева, Ківа бере на себе набагато більше, ніж просто зцілення. Вона має шанс змінити власну долю і долю інших на краще… якщо пройде випробування, вижити в яких можливо тільки за допомогою магії.

Похмуре, захопливе фентезі від авторки бестселерів Лінетт Ноні ідеально підійде шанувальникам Сари Дж. Маас і Саби Тахір.

Читати повністю
Відгуки покупців
user @bookish.phoenix
22.07.2024
початку мене підкорила обкладинка. Пізніше заінтригувала анотація. А от відгуки з "дуже неспішна оповідь" трошки налякали, адже я полюбляю динаміку. Та це мене не зупинило. Книга захоплює буквально з перших сторінок. Похмура атмосфера. Жорстока безвихідь. Випробування, що затомовують дихання. Напружені сцени. Чуттєві, сльозливі моменти. Дрібка романтики. Все це робить історію захоплюючою, інтригуючою та залишає по собі місце для роздумів. Особливо після фіналу. Бо він просто все перевертає з ніг на голову. Ба більше, тепер багато питань до дій та роздумів головної героїні. І мені цікаво, що ж тепер буде далі. Історія насправді виявилася дуже динамічною. Вона затягувала все більше у вир подій, у роздуми головної героїні. І хоча десь я все одно передбачив розвиток сюжету, це не стало розчаруванням. Навпаки, ставало все цікавіше. Раніше я казав, що чув, ніби ця історія з дрібкою антиутопії. Щось у ній все ж є таке. Принаймні у першій частині циклу. А що там буде у наступних двох книгах, дізнаємося вже пізніше. 🪶 Тож тепер залишається чекати на продовження і дивитися, чи мої прогнозування будуть такими, як собі намалював.
user @book_warmth
21.07.2024
Смертельна в'язниця Заліндов приймає вбивць та бунтівників аж з восьми королівств. Ніхто й ніколи не вийшов з Заліндову живим. 👩‍⚕️Вже 10 довгих років у цьому жахливому місці знаходиться 17-річна Ківа. Вона - тюремна цілителька, яка, окрім лікування, має ще один ганебний обов'язок - вирізати символ Заліндову на тілах новоприбулих в'язнів. "Безсердечна різьбярка", " Княжна смерті" - шиплять в'язні Ківі вслід, хоча багато з них зобов'язані їй життям. Дівчині боляче, але вона намагається з цим жити. Мусить, бо єдине її бажання - вижити і возз'єднатися з сім'єю. Але одного дня в лазарет до цілительки потрапляє напівпритомна Бунтівна Королева, через яку у королівстві панує хаос. У Заліндові над нею має здійснитися правосуддя - Королева повинна пройти випробування Ордаліями ( стихійними завданнями). Але Ківа розуміє, що її хвора пацієнтка не в стані навіть підвестися , тому вона визивається пройти випробування повітрям, вогнем, водою і землею замість Королеви. ✨ Ох, яке це похмуре фентезі ⚫! В мене серце стискалося від моторошної атмосфери, яка панує у цій в'язниці😌Жорстокість вартових, важка праця в'язнів, біль, стогін і скрегіт зубів чути тут звідусіль. Авторка дуже детально описує світ Ківи, її обов'язки, як цілительки. Одночасно вона веде читача похмурими коридорами велетенської в'язниці. Це не надто динамічна історія, але я не могла від неї відірватися, бо легкий стиль оповіді і мої внутрішні переживання за героїню змушували ковтати сторінки одну за одною. ✨Майте на увазі, що магія тут буде не одразу, вона з'явиться вже під час нелюдських випробувань. І, повірте, вона вас здивує. Я кілька разів навіть забувала дихати, бо градус напруги зашкалював😲 ❤️‍🔥 Саме друзі і таємничий Джарен всіляко підтримують Ківу, хоч вона і намагається спілкуватися з останнім на відстані витягнутої руки. Але турбота Джарена, його шляхетність поступово розтоплюють серце дівчини. А який фінал - він дуже-дуже неочікуваний! Такого я точно не могла передбачити 😅 😳😯 У наступній частині авторка обіцяє показати світ за межами Заліндову
user @book_warmth
12.07.2024
"Заліндов не має милосердя, навіть до невинних. Особливо до невинних." ☠️Смертельна в'язниця Заліндов приймає вбивць та бунтівників аж з восьми королівств. Ніхто й ніколи не вийшов з Заліндову живим. 👩‍⚕️Вже 10 довгих років у цьому жахливому місці знаходиться 17-річна Ківа. Вона - тюремна цілителька, яка, окрім лікування, має ще один ганебний обов'язок - вирізати символ Заліндову на тілах новоприбулих в'язнів. "Безсердечна різьбярка", " Княжна смерті" - шиплять в'язні Ківі вслід, хоча багато з них зобов'язані їй життям. Дівчині боляче, але вона намагається з цим жити. Мусить, бо єдине її бажання - вижити і возз'єднатися з сім'єю. Але одного дня в лазарет до цілительки потрапляє напівпритомна Бунтівна Королева, через яку у королівстві панує хаос. У Заліндові над нею має здійснитися правосуддя - Королева повинна пройти випробування Ордаліями ( стихійними завданнями). Але Ківа розуміє, що її хвора пацієнтка не в стані навіть підвестися , тому вона визивається пройти випробування повітрям, вогнем, водою і землею замість Королеви. ✨ Ох, яке це похмуре фентезі ⚫! В мене серце стискалося від моторошної атмосфери, яка панує у цій в'язниці😌Жорстокість вартових, важка праця в'язнів, біль, стогін і скрегіт зубів чути тут звідусіль. Авторка дуже детально описує світ Ківи, її обов'язки, як цілительки. Одночасно вона веде читача похмурими коридорами велетенської в'язниці. Це не надто динамічна історія, але я не могла від неї відірватися, бо легкий стиль оповіді і мої внутрішні переживання за героїню змушували ковтати сторінки одну за одною. ✨Майте на увазі, що магія тут буде не одразу, вона з'явиться вже під час нелюдських випробувань. І, повірте, вона вас здивує. Я кілька разів навіть забувала дихати, бо градус напруги зашкалював😲 ❤️‍🔥 Саме друзі і таємничий Джарен всіляко підтримують Ківу, хоч вона і намагається спілкуватися з останнім на відстані витягнутої руки. Але турбота Джарена, його шляхетність поступово розтоплюють серце дівчини. А який фінал - він дуже-дуже неочікуваний! Такого я точно не могла передбачити 😅 😳😯 У наступній частині авторка обіцяє показати світ за межами Заліндову😉
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер