Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Велика книга морів

Велика книга морів
Велика книга морів
Велика книга морів
Велика книга морів
Велика книга морів
Акція -20%
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Велика книга морів

470,00 грн
376,00 грн
До кінця залишилося:
00 дн.
00 год.
00 хв.
00 сек.
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: N1432003У
  • ISBN: 9786170972897
  • Вага: 0.79
  • Формат, мм: 230х340
  • Кількість сторінок: 64
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 7-10
  • Обкладинка: Тверда
  • Ілюстрації: Кольорові
Анотація

Книжки серії «Велика книга» побудовані за принципом «незвичайне питання – влучна відповідь», щоб читачі дізналися якнайбільше фактів.

«Головні герої» цієї книжки — морські істоти. Вони живуть на морській поверхні і в глибоководді, плавають і літають... і навіть полюють вудками і мечами. А школярам і школяркам лишається тільки уважно читати, щоб ближче познайомитися з дельфінами, акулами, вудильниками, восьминогами та іншими звичними й екзотичними мешканцями морів і океанів.

Бонус для охочих розглядати малюнки — безліч завдань з пошуку тварин на сторінках.

Книжка стане чудовим подарунком для юних шанувальників природи!

Читати повністю
Відгуки покупців
user @akuma_lady
06.11.2023
Улюблена наша серія книг у великому форматі, яка розповідає про жителів морів та океанів. В цій книзі детальний опис про те як саме рухаються морські істоти, чому їхній хвостик вихляє чи як саме хто дихає під водою. Дуже яскраві ілюстрації і неймовірно чудові зображення. Багато інформації, яка не звучить нудно, а навпаки подається і ігровій та жартівливій формі. Будемо збирати цю серію)
user @natali_seronabina
30.08.2023
Море - це не лише бірюзова солона вода, в якій можна бавитись, поки не посиніють губи🙈. Насамперед, це домівка для безлічі тварин, лускатих, волохатих, які мають легені або не мають кісток і мозку😳 Енциклопедія @yuvalzommer від @ranokcomua занурить дітей до підводного світу, і вони дізнаються: 🐠 хто пересувається в товщі води підскоком або за принципом реактивного двигуна? 🐠 яка тварина може затримати дихання аж на 2 години? 🐠 як летючі риби обманюють птахів та хижих риб? 🐠 хто ж із жителів моря не має мозку, вух, крові й серця? 🐠 чому краб ходить боком? 🐠 яка риба втрачає всі зуби, коли виростає, а також належить до 10 найшвидших риб у світі? 🐠 яка морська квітка насправді є твариною із жалом? І ще безліч цікавої інформації, яка викладена настільки лаконічно та влучно, що після знайомства з книгою маленькі дослідники неодмінно вразять всіх навколо своїми енциклопедичними знаннями😎 До того ж, майже кожен розворот ще має завдання-пошуківку, тому будьте певні, яскраві ілюстрації будуть розглянуті вздовж і поперек😁 Книга стане чудовим елементом дозвілля для дітей від 3 років, і точно залишиться з дитиною протягом багатьох років👌🏼
user @mama_s_knigoy
12.07.2023
У мене є мрія🌊 Яка здійниться незабаром, я впевнена. Завдяки нашим ЗСУ, всьому прогресивному світу і єдності українців. Я мрію прочитати цю книгу своїм дітям в Алушті, в українському Криму, на березі чистого чорного моря. Розказати їм чому краби ходять боком, а морські коники мають два скелети. Чи справді скати виробляють електрику, а летючі риби летають. Навіщо деяким морським мешканцям зябра, дихала і плавці. Які істоти живуть на глибині і хто є найотруйніший у морському світі. Розглянути неймовірні авторські малюнки під лагідним кримським сонцем і пошукати на сторінках сховану особливу сардину під шурхіт хвиль. Моя мрія стане реальністю. Я вірю🙏 А ви?
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги