Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Велика книга птахів

Велика книга птахів
Велика книга птахів
Велика книга птахів
Велика книга птахів
Велика книга птахів
Акція -20%
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Велика книга птахів

470,00 грн
376,00 грн
До кінця залишилося:
00 дн.
00 год.
00 хв.
00 сек.
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: N1432004У
  • ISBN: 9786170972903
  • Вага: 0.79
  • Формат, мм: 230х340
  • Кількість сторінок: 64
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 7-10
  • Обкладинка: Тверда
  • Ілюстрації: Кольорові
Анотація

Книжки серії «Велика книга» побудовані за принципом «незвичайне питання – влучна відповідь», щоб читачі дізналися якнайбільше фактів.

«Головні герої» цієї книжки — птахи. Вони гніздяться на деревах і в землі, їдять горіхи і жаб, уміють рибалити і навіть трішки шити! А школярам і школяркам лишається тільки уважно читати, щоб ближче познайомитися з сороками, совами, фламінго, тупиками, рибалочками та іншими звичними й екзотичними пернатими.

Бонус для охочих розглядати малюнки — безліч завдань з пошуку тварин на сторінках.

Книжка стане чудовим подарунком для юних шанувальників природи!

Читати повністю
Відгуки покупців
user Вікторія
25.02.2024
Чудова яскрава книга. Брала на подарунок хлопчику початкової школи, який захоплюється птахами. Годину листав, розглядав малюнки, читав назви птахів. Єдине, трохи дивні очі у птахів. Не у всіх, звісно. Але на загальне позитивне враження від книги це не вплинуло. Дякую Ранку за акцію-знижку і швидку доставку, навіть у суботу.
user Наталія
19.01.2024
Ми взяли цю книгу в бібліотеці. це книга художника-шизофреника? подивіться на очі птахів! що це? це щось страшне! як можна для дітей робити такі потворні малюнки?
admin Адмін
26.01.2024
Добрий день. Дякуємо за Ваш коментар.
user @natalja_lendel
21.07.2023
Наша друга енциклопедія із цієї серії книг. Відразу наголошу, що вона дуже і дуже красива. Продумана до деталей: форзац, авантитул, зміст, кілька ілюстрацій на повний розворот (родинне дерево, пір'я та політ...), коротка і лаконічна подача інформації, відповіді у картинках (на сторінках книги сховане особливе яйце 15 разів), алфавітний покажчик. Мені здається, що навіть затятому перфекціоністу не буде що сказати. Цю книгу хочеться поставити на якесь почесне місце, як елемент декору, щоб час від часу гортаючи отримувати порцію естетичного задоволення. Гамма кольорів майстерно виконує свою пташину симфонію із моїми очима, а фактурні птахи заворожують погляд. Можна довго роздивлятися та милуватися найрізноманітнішими птахами всього світу дізнававшись при цьому корисну інформацію. Знаєте чому птахи співають? Чому у них дзьоб, а не рот? Яким винятковим вмінням володіє колібрі? Хто такі ту‘пики? Чим вони смішні та кумедні? Чому фламінго рожеві? Відповіді на ці та інші запитання можна отримати із цієї фантастичної енциклопедії. Крім цікавих, а подекуди й дуже несподіваних фактів про пернатих, юні читачі довідаються, як допомогти пташкам вижити взимку, як поводитись та що мати із собою, якщо хочеться поспостерігати за птахами у природному середовищі.
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги