Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Задум

Задум
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Задум

Видавництво:
Книголав
480,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: 010895
  • ISBN: 9786178012892
  • Вага: 0.45
  • Формат, мм: 145х215
  • Кількість сторінок: 376
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Обкладинка: Тверда
Анотація

У центрі сюжету колись молодий перспективний письменник Джейкоб Фінч Боннер, чия перша книжка отримала добрі відгуки. Але нині він викладає літературну творчість у третьосортному коледжі й намагається підтримати залишки самоповаги, бо давно вже не писав – і тим паче не публікував – нічого путнього. Один з його студентів, зверхній і самовпевнений Еван Паркер, оголошує, що не потребує Джейкового наставництва. Адже головне в романі – задум, а його задум просто не може не вистрілити. Джейк готовий списати ці вихваляння на типовий нарцисизм новачка-аматора, але потім йому розповідають сюжет майбутнього твору. За кілька років Джейк, уже майже забувши про це, довідується про смерть Евана Паркера. Невже Паркер так і не написав свого роману? Невже пропаде така історія? І Джейк сідає сам писати чужий твір, навіть не підозрюючи, до яких наслідків може призвести ця «крадіжка».

«Задум» — книжка у книжці. Психологічно напружений трилер про історію письменника, письменство, видавництво та шахрайство.

Читати повністю
Відгуки покупців
user marianna_Vasylenko
15.09.2023
Книга в книзі, книга про письменника і письменництво, книга з глибокими думками і з доволі повільним сюжетом. Прихильникам бурхливих детективних поворотів, гостросюжетних пригод і захопливих емоцій - може бути трохи нудно читати.⠀ ⠀ Особисто мені книги “Ласка” написана Джейкобом Боннером видалась цікавішою, ніж весь зміст книги Задум🙈🙈🙈не знаю чому так, хоч виникнення самої Ласки незвичне і трохи кримінальне, проте задум першоджерела мав привести просто фурор у видавничому світі.⠀ ⠀ Ми дізнаємось яким чином посередній письменник Боннер дотичний до цієї історії, як виникла ідея Ласки, чому саме йому принесла книга шалену популярність .⠀ ⠀ Мені хотілося читати книгу з кінця ( дізнавшись як і чим завершиться Задум), бо всі незвичні повороти сюжету, розв’язка криється в останніх сторінках, а так не чесно🥺я хотіла більше драматичних подій, може навіть більше криміналу.⠀ ⠀ З не могла змиритись з долею Джейкоба, бо хоч він протягом всього роману картав себе за той злощасний вчинок, проте він не був лихим, він точно не заслужив на таку розплата …⠀
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер