Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Зимове сонцестояння

Зимове сонцестояння
Зимове сонцестояння
Зимове сонцестояння
Зимове сонцестояння
Зимове сонцестояння
Зимове сонцестояння
  • Від авторки бестселерів №1 у світі!
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою
  • Можлива доставка за кордон

Зимове сонцестояння

Видавництво:
Видавництво РМ
600,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: 012746
  • ISBN: 9786178280994
  • Вага: 0.82
  • Формат, мм: 150х225
  • Кількість сторінок: 688
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Обкладинка: Тверда
Анотація

Елфріда, колишня акторка, переїжджає в селище Дібтон, подалі від міського галасу — і сподівається почати життя з чистого аркуша. Вона швидко звикає до сільських буднів, а місцеві мешканці вже звертаються до неї на «ти», однак попри все жінка почувається самотньою…

Оскар кинув кар’єру музиканта в Лондоні, щоб одружитися із Ґлорією. Подружжя виховує доньку Франческу, і Оскар певен — щастя батьківства вартує будь-якої жертви.
Керрі повертається додому з Австрії після невдалого роману з одруженим чоловіком і виявляє, що її мати й сестра так і не можуть дійти згоди. Наближається Різдво, і Керрі забирає до себе племінницю Люсі — тиху чотирнадцятирічну дівчинку, аби подарувати їй справжнє свято.

Сем намагається жити далі після розставання з дружиною, яка кинула його заради іншого. Єдине, що залишилося в Сема, — робота. Вона й приводить чоловіка на північ Шотландії, і вже скоро він розуміє, що хоче залишитися тут назавжди.

Долі цих людей перетнуться у маєтку в Крейґані — мальовничому шотландському містечку — в найкоротший день року. Перетнуться, щоб змінитися назавжди. «Зимове сонцестояння» Розамунди Пілчер — роман про любов, вірність і зцілення зболених душ.

«Зимове сонцестояння» – роман, в якому у найкоротший день року в красивому шотландському містечку перетнуться долі людей. Це історія про самотніх покинутих людей, які мають у цій книзі знайти любов і возз’єднання. Колишня акторка тікає від міського життя в провінцію, щоб розпочати наново своє життя. Колишній музикант з Лондона перебирається до провінції, щоб одружитись і виховувати доньку. Він переконаний, що заради батьківства варто іти на будь-які жертви. А ще є героїня, яка повертається до своєї родини після невдалого роману в Австрії й хоче влаштувати своїй племінниці-підлітці справжнє різдвяне свято. І, нарешті, ще один герой розійшовся з дружиною і намагається жити далі. Всі персонажі роману пройшли складний життєвий шлях і намагаються вибудувати щось нове у своєму житті. Саме в цей складний період доля зводить їх разом.

«Зимове сонцестояння» Розамунди Пілчер – популярний роман про любов і зцілення, який захопить читачів великих романів і класичних романтичних історій.

Переклад - Анастасія Дудченко.

Читати повністю
Відгуки покупців
#
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер