Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Жінка з каюти № 10

Жінка з каюти № 10
Жінка з каюти № 10
Жінка з каюти № 10
Жінка з каюти № 10
Жінка з каюти № 10
Жінка з каюти № 10
  • Від авторки бестселерів №1 у світі!
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою
  • Можлива доставка за кордон

Жінка з каюти № 10

450,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: 012748
  • ISBN: 9786178280420
  • Вага: 0.51
  • Формат, мм: 150х225
  • Кількість сторінок: 376
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Обкладинка: Тверда
Анотація

Тревел-журналістка Лора Блеклок вирушає у відрядження мрії — тиждень на розкішному круїзному лайнері. «Аврора» відчалює від берега, і Ло насолоджується чистим повітрям Північного моря, мальовничими краєвидами й вишуканим товариством — бо ж на лайнер запрошено лише впливових осіб. Та вже скоро ідилія розбивається на друзки. Першої ж ночі Ло чує сплеск, ніби за борт впало тіло. А вийшовши на балкон, помічає на скляній загорожі сусідньої каюти темну пляму, дуже схожу на кров, пляму, яка зникне вже за кілька хвилин, наче нічого й не було… Ло викликає начальника служби безпеки, який обіцяє взятися за розслідування справи. Однак вранці виявляється, що всі гості та персонал на місці — всі, окрім загадкової жінки із сусідньої каюти, яку ніхто, крім Лори, й не бачив. Чи існувала вона насправді, а чи лишень привиділася Ло? Лора прагне довести, що сталося вбивство, а на борту, можливо, є злочинець. Тим часом «Аврора» виходить далі й далі в море, а Ло бачить напис на запотілому склі: «ПРИПИНИ КОПАТИ»…

«Жінка з каюти № 10» — непередбачуваний, моторошний і неймовірно атмосферний детектив, що не відпускає до останньої сторінки!

Рут Веа, яку називають сучасною Агатою Крісті. Сюжет цього роману розгортається в замкненому просторі – на круїзному лайнері, де зібралось вишукане товариство. Головна героїня книжки, Лора, планує насолодитись своїм тижневим плаванням в середовищі впливових людей. Проте першої ж ночі дівчина чує сплеск тіла у воді й бачить сліди крові на палубі. Та наступного ж дня з’ясовується, що на кораблі немає зниклих окрім загадкової дівчини із сусідньою з Лорою каюти, яку насправді ніхто не бачив. Дівчина починає своє розслідування, але до неї починають приходити анонімні погрози. Чи існувала загадкова сусідка Лори насправді? Що сталось у вишуканому товаристві пасажирів лайнера? Кому могла знадобитися ця смерть?

«Жінка з каюти № 10» зацікавить читачів гостросюжетної прози. Вам неодмінно сподобається тонка психологія героїв та інтриги, які авторка розсипала сторінками свого роману.

Переклад - Анастасія Дудченко.

Читати повністю
Відгуки покупців
#
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги