Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Англійська для дітей разом із Disney
22.07.2019
Поради батькам
Знання англійської мови у сучасному світі стало необхідністю. Вона визнана міжнародною, англійською спілкуються у будь-якій країні світу. Відчувати себе комфортно під час подорожей світом, вступити до престижного ВНЗ, отримати хорошу роботу – головні пріоритети та цілі при вивченні іноземної мови.

Сучасні батьки розуміють, що питання важливе, тому починають навчання дитини якомога раніше.  Діти сприймають інформацію по-іншому, ніж дорослі. Тому найголовніше завдання батьків – зацікавити дитину до навчання. Тоді успіх гарантований. Отже, до справи!


Маленькі читачі полюбляють книжки-іграшки
 

Вивчення мови можна починати у наймолодшому віці. Маленькі читачі полюбляють книжки-іграшки. Тому у нагоді батькам стануть серії книжок, з якими можна починати вивчати перші слова. А головне – ваш малюк буде у захваті, що навчається разом із улюбленими героями Disney.
 
Серія «Перші слова англійською» – перша сходинка у навчанні. Цікаві віршики легкі для сприйняття на слух. Дитина із задоволенням слухає і знайомиться із найпростішими словами. Так вона починає опановувати іноземну мову. Навчання у формі гри більш цікаве та захопливе. 
 
 

Книжки серії  «Учимось граючи» мають елемент гри – це пазли і розмальовка в одній книжці. А також перші слова англійською за темами: кольори, одяг, тварини, дієслова.  Читайте, вивчайте, грайте та розфарбовуйте. Малюку обов’язково це сподобається. 
 

Наукові дослідження довели, що діти шостого року життя, отримуючи величезну кількість інформації, можуть тривалий час зберігати її у пам’яті.
 
Якщо ви опанували перші сходинки вивчення мови – не зупиняйтесь, продовжуйте навчання. Серії «Цікава англійська» та «Пограймо» розраховані для дошкільників, які вже мають початковий рівень англійської і продовжують її вивчати. Ці серії також поєднують у собі навчання та розваги – всередині книжок є наліпки до вправ. Пам’ятайте, що мовленнєві вправи суттєво впливають на розвиток інтелекту маленької людини в цілому.

Завдання в книжках серії цікаві та необтяжливі. Крім того, самі теми, що є близькими для дитини, перетворюють процес навчання на велике задоволення. Повірте, маленькі учні неодноразово висловлюватимуть бажання повернутися до веселих вправ.

Англійська – це легко!

Серії «Англійська – це легко!» та «Увага! Англійська» розраховані на дітей молодшого шкільного віку. Книжки серій допоможуть дитині розширити словниковий запас і закріпити знання. Діти здобувають знання природно і з легкістю. Дізнаються і запам‘ятовують нові слова через гру, розваги, побут, використовують їх у повсякденному житті.




Якщо ви хочете допомогти дитині оволодіти англійською мовою, треба пам’ятати: якнайкраще іноземні слова і фрази запам’ятовуються в побутовому спілкуванні. Можна, наприклад, складаючи речі у шафу, називати предмети одягу, їхні кольори, ставити запитання: «What colour is your T-shіrt?» («Якого кольору твоя футболка?»).

Коли на кухні разом готуєте сніданок чи вечерю, запитуйте в дитини:
- «What do you like?» («Що ти любиш?»),
- «Can you tidy up?» («Чи можеш ти прибрати?»).

На прогулянці можна називати квіти або тварин, що зустрічаються на вашому шляху, залучати дитину до бесіди: «Can you see a rose?» («Чи бачиш троянду?»). 


 

Настільна гра також може бути повчальною. Серія «Грай! Вивчай!» — цікаве поєднання для вивчення англійської: гральне поле, книжка із завданнями та картки зі словами. Починайте гру разом із героями улюблених мультфільмів Disney. У процесі гри можна перевірити, чи знає дитина назви кольорів, чи вміє вона рахувати англійською. 
 
Ваша власна уява напевно підкаже вам іще безліч цікавих ідей. А головне, сумісне дозвілля з дитиною стане не тільки приємним, а й корисним і захопливим! Видавництво «Ранок» має безліч корисних книжок для вивчення англійської мови від Disney, а ви маєте можливість для досягнення поставлених цілей. Розпочинайте навчання, не зволікайте!


Дар‘я Полежака
Помічниця провідного редактора
відділу «Disney книги»

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: