Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
«Аплікації наліпками» - корисне дозвілля малюка
30.12.2022
Що почитати?

Зимові свята — це низка радісних миттєвостей, казкових прогулянок і веселих ігор. Але нам, звісно, хочеться, щоб ігри були не лише забавою, а ще й допомагали розвиткові малюка. Саме для цього ми підготували яскраву зимову серію «Аплікації наліпками».

Ці книжки будуть одночасно й помічницями у проведенні веселого дозвілля малюка, і чудовою «розвивалкою». Що ж вони розвиватимуть?

  • Насамперед, дрібну моторику. Приклеювання наліпок — непроста навичка для крихітних неслухняних пальчиків. Адже треба не просто приклеїти картинку, а ще й у потрібне місце. І тут вже задіюється окомір і координація рухів.
  • Перш ніж клеїти наліпки, поміркуйте з малюком: що намальовано на сторінці, які наліпки сюди підійдуть, куди їх приклеїти. Все це розвиватиме мислення дитини.
  • Ілюстрації в книжці такі яскраві, що за їхньою допомогою можна вивчати кольори: «Якого кольору штанці в зайчика? Синього!». Чи так: «Покажи, що на малюнку зелене? Правильно, ялинка!».
  • Ілюстрації не лише яскраві, а ще й зрозумілі навіть найменшим горобчикам. І вони стануть чудовими помічницями в розвитку мовлення. Запитуйте в малюка, хто намальований на сторінці, що роблять герої, у що вбрані, яка пора року тощо. Це розширюватиме словниковий запас дитини.

І головне, для всіх цих корисних занять малюкові не знадобиться додаткова мотивація. Адже наліпки — одне з найулюбленіших дитячих занять!

 

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: