Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Батьків не обирають: міф розвіює "Агенція батьків"
18.07.2018
Що почитати?
Чи виникало у вас хоча б раз в житті бажання змінити батьків? Питання, чому мені дісталися такі суворі? Такі саме питання виникали одного дня і в Баррі — головного героя книги для підлітків "Агенція батьків"
 
Не сказати, щоб життя його було таким вже поганим...воно було просто жахливим! 
Хіба можна так не розуміти підлітка? І хіба він так багато просить? Бути веселими, гламурними, заможними, любити не лише молодших сестер. 
 
 
Тож, виходу не лишилося. Бажання мати нових батьків, нове життя, жодних інших дітей у сім'ї, а тим паче близняток — було сильнішим. Але це лише бажання... гадав Баррі, поки з плакату до нього не заговорив сам Джеймс Бонд, який запропонував рішення – звернутися в Агенцію батьків. Ось це так подарунок до дня народження! 
 
Тепер Баррі має 5 днів, за які повинен обрати нову родину, 5 спроб на випробовування кандидатів, або назавжди повернутися назад до своїх негламурних, незаможних, і ще багато "не" батьків і ніколи не шкодувати про це.
Отже, веселе життя починається!
 
Кого обере Баррі?
Заможних батьків з великим будинком, безліччю машин, власним казино, але в яких і без тебе вже дюжина дітей? Чи найпопулярніших, для яких ти лише спосіб взяти більше слави? А може родина Вжухів тобі підійде? Більш спортивну родину пошукати треба. З ними не засумуєш, щоправда і не поспиш, і не відпочинеш, адже спорт і перемога — понад усе! 
 
Думай і обирай, але пам’ятай: у всього є ціна.
 
Фішки книги
- неймовірна кількість гумору 21 століття, яку зрозуміють усі підлітки; 
- ілюстрації, які можна повторити і продовжити своїми, упіймавши стиль;
- історія, що змусить замислитися не лише дітей, а і навіть батьків: що зі списку Баррі можна сказати й про себе;
- поштовх до вирішення вічної проблеми «батьків і дітей».
 
Про автора
Фентезійна серія, написана відомим англійським письменником і популярним телеведучим Девідом Бадділом, вже отримала мільйон фанатів по всьому світу. Малюнки до книги виконані художником Джимом Філдом, який у свої 39 років вже встиг отримати престижну премію Роальда Даля в області гумористичної ілюстрації.
Також не пропустіть ще одну книгу серії від цього дуету "Ґеймпад для керування людиною", яка наповнена не меншою кількістю гумору.
 
 
Для кого призначена серія
Серія "Агенція батьків" призначена для поціновувачів гумору  від 8 років.

Читайте та поділіться враженнями про книгу в @lit.bazar.
провідний редактор ВГ "Читайка"
 

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: