Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Бестселер «Звіродухи»: а ти народжений вільним?
26.09.2017
Що почитати?
Перша книга цієї серії вже встигла підкорити всіх прихильників фентезі на Форумі Видавців. Це й не дивно, адже вона сповнена магії, дружби та пригод. Кожна книга серії написана різними авторами. Перша книга «Народжені вільними» належить авторові бестселерів №1 за версією «New York Times» Брендону Муллу.
 
 
У світі Ердас є звичай: усі діти, які досягли віку 11 років, мають пройти ритуал поєднання: випити Нектар і спробувати викликати звіродуха. Лише обраним це вдається. У різних куточках Ердасу четверо дітей із різних родин викликають звіродухів, і неабияких, а легендарних духів Полеглої Четвірки. Відважний вовк Бригган, стрімкий леопард Ураза, вайлувата панда Джі та влучний яструб на ім’я Ессикс. Чому вони повернулися саме зараз?
 

Тимчасом невідомі вороги вторгаються в Цонг. Генерал цонзької армії, намагається протистояти руйнівній силі, але вороже військо надто сильне, такого не було ще з часів… Пожирача. Свою доньку Мейлін, яка щойно викликала одного із Полеглих, панду Джі, генерал відправляє до Зелених Мантій. Вони хочуть об’єднати Чотирьох Полеглих для боротьби з темною силою.
 

Отже, Мейлін привозять до вежі Зелених Мантій. Там же опиняються Конор, син пастуха, зі своїм звіродухом вовком Бригганом та Роллан, безпритульний сирота, який викликав яструба Ессикс. Роллан вагається, чи варто йому складати присягу Зеленим Мантіям і навіть хоче втекти з вежі. Крім того, Зелені Мантії досі не знайшли одного з Полеглих ― леопарда Уразу, та дівчину, яка її викликала. Невже вороги забрали її до себе? Поки Зелені Мантії шукають Абеке з Уразою, троє дітей проходять навчання: як битися та поводитися в надзвичайних ситуаціях. Крім того, вони самі мають навчитися керувати своїми звіродухами. А ще – довіряти один одному, працювати в команді.
 

Важка місія лягає на плечі Конора, Мейлін, Роллана та Абеке: вони повинні врятувати світ від темної сили, що знищує все на своєму шляху. І зробити це можна тільки із допомогою вірних супутників – звіродухів. Чи впораються вони? Чи зможуть подолати свої страхи, образи, недовіру? Чи поставлять інтереси всього світу вище за власні інтереси? Чимало важких життєвих питань доведеться вирішувати цим дітям, а разом із тим ― дорослішати й ставати справжніми героями!
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: