Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
«Ранок» та Фундація Дім Рональда МакДональда збирають книжкові донати для важкохворих діток
06.02.2024
Новини

14 лютого у світі святкують не лише День закоханих, а й Міжнародний день книгодарування. Це найкращий час поділитися радістю читання з іншими.

Саме тому видавництво «Ранок» та Фундація Дім Рональда МакДональда започаткували благодійну акцію «Даруй книгу – даруй добро»! Ініціатива має на меті наповнити цікавими дитячими книгами Сімейні кімнати у дитячих лікарнях, якими опікується Фундація Дім Рональда МакДональда. 

З нагоди Дня книгодарування кожен може подарувати діткам часточку тепла.

 Як підтримати ініціативу?:

  • переходьте у розділ «Даруй книгу – даруй добро» на сайті видавництва «Ранок»;
  • оформіть замовлення, як зазвичай, вказуючи кількість благодійних книжок;
  • при оформленні замовлення обов’язково вкажіть ваш номер телефону та електронну адресу, на них вам прийде повідомлення щодо підтвердження оплати
  • отримуйте подарунок від видавництва «Ранок» у вигляді знижки на наступну покупку.

На зібрані благодійні кошти буде придбано та передано до Сімейних кімнат нові дитячі книжки.

Дім Рональда МакДональда облаштовує Сімейні кімнати в дитячих державних лікарнях, щоб рідні не розлучалися під час тривалого лікування дітей. У таких кімнатах батьки можуть відпочити й набратися сил, задовольнити базові гігієнічні потреби, а найголовніше – приділити час спілкуванню чи грі зі своєю малечею та спільному читанню.

Долучайтеся та даруйте добро дітям разом з нами!
Акція проходить з 14.02 до 15.03

Довідка. День книгодарування відзначають у 30 країнах світу, підтверджуючи, що з роками книга не втрачає своєї цінності. Ідею Дня книгодарування українській традиції відкрив Круглов Віктор Володимирович по поверненню в Україну з навчання за кордоном у 2018 році. Завдяки йому українські книголюби отримали ще одне свято на 14 лютого, а вітчизняні благодійні організації — додатковий привід творити добро.

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: